Chromecast met juni-update voor Google TV voegt ‘Stadia-ondersteuning’ toe

Voordat Stadia naar Chromecast komt met Google TV Op 23 juniGoogle rolt een update uit voor de streamingdongle die basisondersteuning voor de gamestreamingservice toevoegt en een paar andere verbeteringen aanbrengt.

QTS1.210311.008 is nu uitgebracht als een download van 86,03 MB, officieel een kleine software-update genoemd. Deze kwalificatie geeft hoogstwaarschijnlijk aan hoe het apparaat in dezelfde beveiligingspatch (april) blijft als voorheen. Chromecast-update met Google TV voegt in wezen “Stadia-ondersteuning” toe voorafgaand aan de lancering van Android TV later deze maand. Als zodanig is de app na de upgrade nog niet te downloaden uit de Play Store.

Ondertussen prijst Google “verdere verbeteringen aan de Bluetooth-responstijd voor luidsprekers en koptelefoons”. De De laatste versie Eind april voegde het “verbeteringen toe die Bluetooth-audio in sommige apps verminderen”.

Deze update verhelpt hoe “Geavanceerde video-instellingen niet worden gereset na opnieuw opstarten op sommige tv’s.” Deze aanvullende voorkeuren (Instellingen > Weergave en audio) zijn ook geïntroduceerd in de laatste update om meer controle te krijgen over HDR-formaten en kleuren, evenals over de resolutie/verversingssnelheid.

Er is vandaag geen update bij de Voice Remote Control. Google herinnert gebruikers eraan de Chromecast opnieuw te starten zodra de download is voltooid.

Om te installeren, klikt u op uw profielavatar in de rechterbovenhoek > Instellingen > Systeem > Info > Systeemupdate. De volledige changelog staat hieronder:

  • Stadia-ondersteuning
  • Aanvullende Bluetooth-latentieverbeteringen voor luidsprekers en hoofdtelefoons
  • Geavanceerde video-instellingen worden op sommige tv’s niet gereset na opnieuw opstarten
  • Aanvullende bugfixes en prestatieverbeteringen

Meer over Chromecast met Google TV:

FTC: we gebruiken gelieerde links om inkomsten te genereren. Meer.


Bekijk 9to5Google op YouTube voor meer nieuws:

READ  Tomb Raider, de nieuwe eigenaren van Deus Ex zullen veel games uitbrengen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *