Met de zomerupdate van Red Dead Online kun je kampen en huizen overvallen

Er komt een grote update aan voor de multiplayer-cowboygame Red Dead Online. Rockstar Games grapte dat het het spel drastisch zou veranderen door stelen toe te voegen aan de lijst met manieren waarop je de kost kunt verdienen – zolang je bereid bent enigszins ‘moreel flexibel’ te zijn.

De vroege zomerupdate van Red Dead Online bevat “allerlei nieuwe illegale avonturen” voor elke speler die een nonchalant standpunt over de wet wil innemen. Rockstar zegt in Update van vandaag Today.

Het stelen van huisvormen in het verhaal van Red Dead Redemption 2 is een nevenactiviteit die je naar eigen goeddunken kunt verkennen, met behulp van tips die je onderweg oppikt om je te leiden naar voorraad waardevolle buit. Je kunt nu zowel woningen als kampen beroven in de free-roaming-modus van Red Dead Online. Nog geen woord over de banken.

Rockstar moet nog uitleggen hoe dit werkt, of hoe het zal interageren met het eresysteem van de game, maar het klinkt wel spannend.

We zijn benieuwd wat deze “nieuwe wegen van persoonlijke verrijking” inhouden, maar de manier waarop Rockstar over deze update praat, klinkt allemaal een beetje crimineel.

Nog meer goed nieuws: u hoeft geen “vooruitbetalingen” te betalen om deel te nemen aan deze nieuwe snode activiteiten. In de singleplayer zijn er enkele mods die de wet en misdaad opnieuw in evenwicht hebben gebracht, als je niet ge├»nteresseerd bent in alles online.

{“Scheme”: {“page: {“content”: {“title: “Red Dead Online Summer Update stelt je in staat campings en huizen te stelen”, “type”: “news”, “category”: “red- dead -redemption-2 “},” gebruiker “: {” loginstatus “: false},” game “: {” publisher “:” Rockstar Games “,” genre “:” RPG “,” title “:” Red Dead Redemption 2 “,” Soorten “:[“RPG”]}}}}

READ  Xbox Game Pass wordt verrassend nieuw spel en grote release voor 2020
Written By
More from Max Mcgee
De systeemvereisten van Godfall zijn hoog
Godfall, de “looter-slasher melee-action RPG” van Counterplay Games en Gearbox Publishing, verschijnt...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *