Civilization 7 is gestart door Firaxis, 2K Games

Beschaving 7 Het lijkt in de maak, als we de geruchten mogen geloven.

Het is bijna vijf jaar geleden sinds de release van beschaving 6. Daarom is het tijd voor Firaxis Games om de zevende titel in de Triple-A Strategy-serie te ontwikkelen. Ze zijn net klaar met het uitrollen van de laatste uitbreidingen en downloadbare content voor Burgerlijke Kamer 6 eerder dit jaar. Als Firaxis nog niet aan een bestand werkt XCOM spel, dan moeten ze ook aan een bestand werken zwaard Spel.

Dit is de reden achter de geruchten over de ontwikkeling van Beschaving 7 Het wordt recentelijk verhandeld. Fairaxis heeft ook de timing van hun release bepaald beschaving 6 In zes jaar na de lancering burgerlijk 5, waardoor de releasedatum 2022 is voor Beschaving 7 waarschijnlijk dat. Bij gebrek aan een officiële aankondiging van Firaxis, zullen de geruchten echter slechts geruchten zijn.

Toch kunnen de geruchten een kern van waarheid bevatten. Tenslotte publiceerde Firaxis onlangs een nieuwe vacature voor hoofdvertelling. De functieomschrijving luidt:

Firaxis Games is op zoek naar een getalenteerde verhalende leider om zich bij onze studio aan te sluiten bij het ontwikkelen van Volgende AAA-strategietitel. Dit is een kans om lid te worden van het oprichtende team achter enkele van de beroemdste franchises in de branche, zoals XCOM en de beschaving Serie.

Hoewel “AAA Strategy Address” voor zover we weten een nieuw IP-adres kan zijn, kan het ook verwijzen naar: Beschaving 7. Een tegenargument tegen Burgerlijke Kamer 7 is wat meer is beschaving Games hebben niet echt verhalende teams nodig om aan te werken. De belangrijkste Firaxis-serie heeft echter concurrenten die het 4X-genre hebben doordrenkt met anekdotische feiten. Dit kan erop wijzen dat Burgerlijke Kamer 7 Eindelijk heb je er ook een.

READ  Ontwikkelaar annuleert testen van VR-gebaseerde Facebook-advertenties in betaalde game

Wat is jouw mening? Zal de nieuwe vacature van Firaxis een nieuwe baan onthullen? beschaving Komt het spel? Of zou dit een heel ander spel zijn?

Fortnite Seizoen 8: Alles wat je moet weten

Written By
More from Max Mcgee

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *