iOS 15 beta 6 herontwerpt Safari met de adresbalk bovenaan

Apple heeft zojuist de zesde bèta van iOS 15 vrijgegeven aan ontwikkelaars, en hoewel we niet precies weten wat er is veranderd met deze update, heeft het bedrijf bevestigd dat iOS 15 bèta 6 een nieuw ontwerp naar Safari brengt. Deze keer lijkt het bedrijf enkele van de wijzigingen in de iPhone-versie van Safari ongedaan te hebben gemaakt.

volgens iOS 15 beta 6 release-opmerkingenDe update van vandaag biedt een optie om de Safari-adresbalk bovenaan te tonen. Eerdere versies van iOS 15 introduceerden een nieuwe adresbalk die onder aan het scherm zweeft, waardoor veel gebruikers niet tevreden zijn met de nieuwe Safari.

De onderste tabbladbalk is opnieuw ontworpen om onder de pagina-inhoud te verschijnen. Er is ook een optie om de adresbalk bovenaan te tonen. (81118141)

Vanwege het nieuwe Safari-ontwerp zijn veel knoppen verborgen in de hoofdinterface van het programma, zoals de updatepagina, bladwijzers en deelknoppen. Na feedback van gebruikers heeft Apple een aantal van deze knoppen weer toegevoegd aan de iPhone Safari-adresbalk met iOS 15 beta 3.

Het bedrijf keert nu terug naar een meer bekende Safari-achtige interface voor gebruikers in iOS 14 en eerdere versies van het besturingssysteem. Wanneer je naar Safari-voorkeuren gaat in de iOS-app Instellingen, is er een nieuw menu om te kiezen tussen de uniforme adresbalk onder aan het scherm of het klassieke Safari-ontwerp.

Interessant is dat, zelfs als je kiest voor het nieuwe ontwerp, Apple er enkele wijzigingen in heeft aangebracht om enkele van de klassieke navigatieknoppen terug te brengen. Apple heeft al vergelijkbare opties toegevoegd aan Safari in iPadOS 15 en macOS Monterey met eerdere bèta’s.

READ  RHONJ's Dolores Catania zegt dat het goed voelt om anders te zijn dan je dochter

Hoewel het bedrijf het nieuwe Safari-ontwerp niet volledig in de steek laat, waren de meeste gebruikers het er blijkbaar niet mee eens dat het oude ontwerp als optie terugkeert – iets ongewoons voor Apple.

Lees verder:

FTC: we gebruiken gelieerde links om inkomsten te genereren. meer.


Bekijk 9to5Mac op YouTube voor meer Apple-nieuws:

Written By
More from Lesley Curry

WhatsApp heeft een nieuwe set geliefde emoji’s voor Android-bètagebruikers

Unicode-consortium Emoji-update 13.1, dat 217 nieuwe tokens op de officiële wereldwijde lijst...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *