Ckay en Blaqbonez werken samen voor ‘Halleluyah’

Ckay en Blaqbonez werken samen voor ‘Halleluyah’

De Nigeriaanse zanger Ckay kwam met zijn nieuwe nummer “Halleluyah”.

De zanger maakt gebruik van de muzikale kracht van rapper Blaqbonez op het nieuwe nummer.

Op “Halleluyah” zingt Ckay in pidgin-Engels over zijn leven vóór roem en waarom “niemand mij volgt in de strijd”.

“Ik wil alleen liefde bedrijven en geld verdienen / God lijdt, het leven lijdt niet het mijne / Kijk naar mij, ik kwam uit een briefje / Kijk naar mij, ik kom uit de loopgraven / Note dai aza gedurende veertien dagen / En niemand voelt mijn pijn, ah, huh / Ik zal nooit meer hetzelfde zijn Het was nooit, ah / huh / Ik was een ander geval, ah-hah / Toen hij naar mijn zijde keek, zei Dim-die: ‘Ah, ah / Niemand gaat langs de Almachtige / Niemand fatsoenlijk volgt me vechten / Laat mijn gezicht zien poets mijn schoenen / (Glans mijn schoenen, glans mijn schoenen), zingt Ckay.

Het nummer is geproduceerd door Magicsticks.

Bekijk de songtekstvideo hieronder:

“Halleluyah” komt ook rond dezelfde tijd uit als de zanger Ze hebben een nieuw huis gekregen.

Ckay, geboren als Chukwuka Ekweani, werd beroemd na het uitbrengen van zijn hit Love Nwantiti in 2019.

In 2022 stond het nummer bovenaan de set toen de Billboard Afrobeats-hitlijst debuteerde.

Ckay uitte onlangs zijn opwinding nadat hij in ‘trompetsong van muziekster Olamide.

downloaden: ‘Halleluja, door CKAY FT. Blaqbonez

Copyright 2023 TheCable. Alle rechten voorbehouden. Dit materiaal en andere digitale inhoud op deze site mag niet geheel of gedeeltelijk worden gereproduceerd, gepubliceerd, uitgezonden, herschreven of herverdeeld zonder de uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van TheCable.

Volg ons op Twitter @medewerker

READ  Er zijn meer dan 90 kwaadaardige Android-apps gedetecteerd op Google Play

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *