Star Wars Jedi: Survivor-spelers missen pre-order en deluxe edition-items

Star Wars Jedi: Survivor-spelers missen pre-order en deluxe edition-items

EA zegt dat het onderzoek doet naar Star Wars Jedi: Survivor-spelers die pre-order- en Deluxe Edition-items missen.

Nadat spelers naar Reddit en de ondersteuningssite van de game waren gegaan om het probleem te melden, antwoordde uitgever EA om te bevestigen dat het “op de hoogte was van de rapporten” en “het probleem aan het onderzoeken was”.

Laten we Star Wars Jedi: Survivor spelen!

In de tussentijd, terwijl de bug wordt onderzocht en hopelijk opgelost, geeft EA advies over hoe spelers kunnen proberen het probleem op te lossen en hun items terug te krijgen. Ondersteuningspagina Voor volledige details.

Volgens sommige spelers op redditzelfs wanneer items worden hersteld, verdwijnen ze soms weer (bedankt, video) En hoewel de reactie van EA Support aangeeft dat het probleem alle platforms kan treffen, lijkt het vooral spelers op Xbox te treffen.

Op het moment van schrijven is het ondersteuningsticket nog open, maar we laten het je weten wanneer EA het probleem aan ons meldt.

Een Star Wars Jedi: Survivor-speler waarschuwt anderen voor een “grote game-breaking bug” die voortgang zou kunnen verhinderen, terwijl andere spelers een andere vervelende bug zijn tegengekomen – en deze steelt je XP.

Nu Star Wars Jedi: Survivor nog steeds negatieve recensies op Steam ontvangt vanwege pc-prestatieproblemen, heeft EA een verklaring afgegeven aan kopers waarin staat dat het “op de hoogte is van [the game] werkt niet volgens onze normen” en houdt vol dat het “toegewijd is om deze problemen op te lossen”.

READ  Dit Sailor Moon Stray-systeem presteert beter dan alle andere

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *