Clubhouse breidt deze week zijn nieuwe Android-app uit naar meer landen

afstand Lancering van zijn Android-app Een week geleden zei het sociale audioplatform Clubhouse zondag dat het de komende week in meer landen zou uitrollen. De Android-app is dinsdag beschikbaar in Brazilië, Japan en Rusland, vrijdag in India en Nigeria, en ‘de rest van de wereld’ de hele week.

Voor het eerste jaar was Clubhouse alleen beschikbaar op iOS-apparaten. Ondanks de beperkte vroege toegang groeide Clubhouse tot 10 miljoen gebruikers in het eerste jaar, en dat was onlangs ook zo $ 4 miljard waard Na een nieuwe financieringsronde. Of het dat momentum kan behouden, valt nog te bezien, aangezien concurrenten – Twitter’s Spaces, Discord’s Stage-kanalen en andere bekende sociale mediaplatforms – de audiomarkt betreden.

Het clubhuis blijft alleen uitnodigend en dat is het ook geweest Bekritiseren Om geen automatische ondertiteling te bieden voor dove en slechthorende gebruikers. Het platform richtte zich onlangs op creatieve mensen en maakte onlangs resultaten bekend Versnellingsprogramma Hiermee worden 50 clubgeluidsshows gefinancierd. Zei CEO Paul Davison tijdens de week Club Stadhuis De volgende stap op de roadmap van het bedrijf zijn tips in de kamer voor makers van inhoud, betaalde evenementen en abonnementen.

READ  2021 MacBook Pro losgeldnota toont geen Touch Bar, details over I / O-lay-out
Written By
More from Lesley Curry

Antonio Garcia-Martinez zegt dat Apple hem heeft ontslagen en dat het bedrijf “goed op de hoogte” was van wat hij schreef

Antonio Garcia Martinez, een voormalig reclametechnicus van Apple, zei dat Apple “goed...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *