Red Dead Redemption 2 Mod maakt het spel mooier dan ooit

Red Dead Redemption 2 Het is gemakkelijk een van de mooiste games die tijdens de laatste generatie consoles zijn uitgebracht. Hoewel de schoonheid van de game een beetje is opgewaardeerd als het op pc aankomt en later wordt gespeeld op PlayStation 5 en Xbox Series X, hebben sommige fans van Rockstar’s nieuwste release besloten om de graphics nog verder te verbeteren dankzij het gebruik van mods.

Dankzij de kracht van de RTX 3090 grafische kaart van Nvidia, koos ik voor een aantal pc-editors Red Dead Redemption 2 Ziet er realistischer uit dan vroeger. De modus zelf kan alleen worden gespeeld op enkele van de krachtigste pc’s die er zijn, maar het zorgt ervoor dat het spel in supersnelle instellingen kan worden uitgevoerd. In wezen betekent dit dat ray tracing kan worden omgeschakeld, terwijl de resolutie dan kan oplopen tot 8K – iets wat de meeste games nu nog niet kunnen doen.

Hoewel de meeste Red Dead Redemption 2 Spelers kunnen het niet verkrijgen Deze aanpassing Draaien op hun pc – een compatibele desktop die nodig is om het spel op deze manier uit te voeren, zou duizenden dollars kosten – de mogelijkheden van deze modus werden vastgelegd en geĆ¼pload naar YouTube. Hoewel het klikken op de video (die je bovenaan de pagina kunt zien) zeker geen recht doet, kan het toch verbijsterend zijn om te zien wat deze modus kan doen. Red Dead Redemption 2.

Hoewel we waarschijnlijk nog jaren verwijderd zijn van het feit dat games consequent naar dat niveau leiden, is dit een modificatie voor Red Dead Redemption 2 Het geeft ons waarschijnlijk een kijkje in de toekomst van deze branche. En wanneer games dat niveau van trouw kunnen bereiken, geeft Rockstar Games ons misschien een officiƫle versie van de RDR2 Om alles nog een keer te proberen. Tot die tijd moeten we gewoon de echt geweldige versie spelen die beschikbaar is op PlayStation 4, Xbox One en pc.

READ  Perifere markt voor pc-gaming - belangrijkste spelers, toepassingen, Outlook, SWOT-analyse en voorspelling tot 2025 - eigendom

Dus waar denk je van deze nieuwe mod voor? RDR2? Zou u proberen deze add-on op uw computer uit te voeren? Laat het me weten onderaan in de reacties of meer op Twitter op Betrouwbaar.

[H/T Gaming Bible]

Written By
More from Max Mcgee

Waarom vergelijken mensen Valheim met Dark Souls?

Valheim veroverde de pc-gamingwereld stormenderhand en verkocht meer dan vijf miljoen exemplaren...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *