Clubhouse heeft 1 jaar voltooid met 12,7 miljoen downloads

Clubhouse, de populaire sociale audio-app, loopt vandaag een jaar af. De app, die nog steeds alleen beschikbaar is op iOS, is volgens App Annie 12,7 miljoen keer gedownload. Alleen al in maart had de app 1,3 miljoen downloads.

Clubhouse heeft de meeste downloads uit de Verenigde Staten, gevolgd door Japan, Duitsland, Brazilië en Rusland, volgens A. Overdracht door Social media vandaag Onder verwijzing naar de app-statistieken van Annie. “Het eerste clubhuis loopt op 17 maart 2021 – De app werd officieel gelanceerd in de iOS App Store op 14 september 2020, en slechts 6 maanden later zag ik 12,7 miljoen downloads wereldwijd met de VS, Japan, Duitsland, Brazilië en Rusland.” Social media vandaag Lexi Seydou citeert App Annie als te zeggen.

Clubhouse is op dit moment zonder twijfel de meest populaire social media app. Er is op dit moment geen Android-app, maar mede-oprichter van Clubhouse, Paul Davidson, bevestigde dat deze in ontwikkeling is. De populariteit van Clubhouse heeft er ook toe geleid dat andere bedrijven soortgelijke apps hebben gemaakt. De dichtstbijzijnde is Twitter Spaces, die beschikbaar is als een functie binnen Twitter. Beschikbaar op Android en iOS, kunnen gebruikers lid worden van Twitter Spaces als luisteraars. Op Twitter kan binnenkort iedereen een ruimte maken. Mark Cuban ontwikkelt ook Fireside, zijn rivaal in het clubhuis. Er gaan ook geruchten dat Instagram en ByteDance aan hun versie van Clubhouse werken.

Als onderdeel van zijn eerste verjaardag kondigde Clubhouse ook zijn eerste Creator Acceleration Program aan. Clubbouwer eerst. Clubhouse 20 ondersteunt en middelen makers op het platform via dit programma.

READ  Lees hier alles over de nieuwe digitale beweging in Kerala
Written By
More from Eda Greene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *