De controversiële originele Xbox-game is nu beschikbaar op PS4, Nintendo Switch en Xbox One

De controversiële originele Xbox-game kan nu worden gespeeld op moderne computers en consoles, waarvan de laatste de Nintendo Switch, PS4 en Xbox One omvat. Als je PS5 of Xbox Series X gebruikt, is deze nieuwe versie helaas niet voor je beschikbaar, maar je kunt het spel spelen via achterwaartse compatibiliteit. Wat het spel betreft, het is Stubbs de Zombie in Rebel zonder een pols, Wat velen zich misschien niet herinneren, maar sommige OG Xbox-fans zullen het zeker doen, en degenen die zich de controverse herinneren die de game in sommige delen van de wereld heeft gehad.

Stubbs de Zombie in Rebel zonder een pols Het debuteerde in 2005 via ontwikkelaar Wideload en uitgever Aspyr, en vreemd genoeg kruiste het dezelfde engine die ons gaf Hallo​ Op het moment van de release was de game alleen beschikbaar op Xbox, maar het haalde snel de pc en Macs, maar dat is het tot op de dag van vandaag.

Op het moment van de release, Stubbs de Zombie in Rebel zonder een pols Het scoorde een ietwat teleurstellende 75 in Metacritic en ontgroeide ook niet echt de detailhandel, hoewel het voor de ontwikkelaar als een matig succes werd beschouwd. Zoals u zich misschien herinnert, is het samengesteld met Bang In de controverse rond kannibalisme in games. Dit klinkt misschien komisch, maar het gebeurt echt, hoewel de controverse nergens heen ging.

Wat de game zelf betreft, het is een actiegame voor een derde persoon waarin je zombies speelt met als doel mensen te doden en hun heerlijke hersens op te eten.

READ  Battlefield 6 onthult dat de timing van het evenement eindelijk is versmald via het Twitter-rijm

“Wees de Zombie. Kick A ** en Take Brains. Het is 1959 en Punchbowl, Pennsylvania, een baken van vooruitgang en een perfect leven”, luidt de officiële pitch van de game. ‘Laat zien dat wet en orde geen partij zijn voor een dode man op een missie. Je vriend Maggie en Punchbowl blijken problemen te hebben!’

Op moderne platforms kost de game $ 20, en op dit moment is het niet duidelijk wat voor upgrades deze 20 game krijgt.

Klik op Hier

More from Madison Garrett

Cal Football: Big Game Thread

Cal en Stanford brengen identieke 0-2-records naar een leeg Memorial Stadium voor...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *