Clubhuis-app: wat is het en hoe krijg je een uitnodiging?

Het is het geroezemoes van het moment: de Clubhouse-app. Dit is een nieuw sociaal netwerk, waar je live naar gesprekken luistert. Het unieke karakter ervan is opmerkelijk: je kunt alleen op uitnodiging binnenkomen. Hoe komt dat precies? Wat is de Clubhouse-app, hoe krijg je een uitnodiging en hoe werkt Clubhouse? In dit artikel leest u er alles over.

Wat is de Clubhouse-app?

Clubhouse is een nieuw sociaal netwerk dat volledig gewijd is aan audio. Zoals de naam al doet vermoeden, kun je het zien als een club met een oneindig aantal virtuele kamers. Ze praat over veel onderwerpen. Er wordt bijvoorbeeld ook muziek en poëzie voorgedragen. Dit alles gebeurt live.

Identificeer bij het aanmelden onderwerpen die u interesseren, zoals technologie, gezondheid, boeken, televisie of fitness. Op basis van deze interesses doet Clubhouse aanbevelingen voor vergaderruimten en mensen.

Als gebruiker kun je naar openbare gesprekken luisteren. Heb je zin om deel te nemen aan de gesprekken? Dan steek je in feite je hand op door op de hand te tikken. Op basis van wat er op je cv staat, beslissen deelnemers of ze je wel of niet uitnodigen. Je kunt ook zelf een kamer beginnen.

Alleen op uitnodiging

Voorlopig is de pratende app volledig exclusief. Clubhuis is alleen op uitnodiging, dus je kunt alleen op uitnodiging binnenkomen. Deze uitnodiging moet afkomstig zijn van een lid van de club.

Zo iemand kan niet een onbeperkt aantal mensen uitnodigen, omdat elk lid van het clubhuis slechts twee uitnodigingen krijgt om te posten. Je kunt de app trouwens ook daadwerkelijk downloaden in App Winkel En beveilig een gebruikersnaam. De app is momenteel alleen beschikbaar voor iPhone-gebruikers.

READ  5 vragen over de opvolger van Android Auto beantwoord

Hoe krijg ik een uitnodiging voor het clubhuis?

Om lid te worden, moet een bestaande clubhuisgebruiker een uitnodiging sturen vanuit de app. Alleen dan heb je toegang.

Om een ​​uitnodiging te krijgen, is het handig om de app te installeren en een gebruikersnaam te kiezen. Geef vervolgens de app toestemming aan uw contacten. Mensen op je contactenlijst die al lid zijn van het clubhuis, zullen nu een melding ontvangen met de vraag of ze je een uitnodiging willen sturen.

Is de uitnodiging niet ontvangen? Schakel vervolgens over naar andere sociale media, zoals Twitter, Instagram of Facebook. Gebruik de hashtag #Clubhouse of #Clubhouseinvite om mensen te ontmoeten die al lid zijn en om een ​​uitnodiging te vragen. Uitnodigingen zijn zo gewild dat ze voor krankzinnige bedragen te koop worden aangeboden op websites als eBay en Reddit.

Hoe is het clubhuis zo populair geworden?

Clubhuis werd gelanceerd in maart 2020, maar is vooral sinds deze week een enorme hit. Dit geluid werd aangewakkerd door Elon Musk. Via zijn Twitter-account kondigde de CEO van Tesla het clubhuis aan, waarin hij onlangs deelnam aan een voicechat. Had dat gesprek met een andere miljardair: Robinhood-oprichter Vladimir Tenev.

Sindsdien is de populariteit gestegen tot een ongekend niveau. Nu heeft de app ongeveer 2 miljoen gebruikers en dit aantal groeit snel. Ongekende cijfers voor een alleen bellen-app en het is eigenlijk nog in bèta.

Blijft het clubhuis zo exclusief?

Nee. Exclusiviteit zou strategie zijn geweest, maar de makers willen het Clubhuis toegankelijk maken voor het grote publiek. Technisch gezien is de app daar echter nog niet klaar voor; Het bevindt zich nog in de testfase (bèta).

READ  Filmtips week 43 (2020): Star Trek: Discovery, Social Distance, Metropolis

Bij Lidwoord Fabrikanten schrijven dat ze hopen de bètafase in 2021 af te ronden, zodat ze het clubhuis voor iedereen kunnen openen. Ook voor Android-gebruikers, want we werken aan een Android-app.

Hoe werkt de club?

Clubhuis is ongelooflijk populair, maar om te beginnen kan de app nog steeds wazig en rommelig zijn. Hoe vind je een leuke clubkamer? Hoe doe je mee? En waar zie je de lezingen binnenkort komen? In deze workshop leggen we ze stap voor stap uit.

1. Registreren

Clubhuis-app gedownload

Nog geen uitnodiging ontvangen voor het clubhuis? Download en open Clubhouse In de app store​ Kies “Uw gebruikersnaam ophalen” en volg de stappen. Mensen die al lid zijn van het Clubhuis en in de Contacten-app hebben, krijgen nu een bericht dat je je wilt registreren. De uitnodiging zal waarschijnlijk niet worden uitgesteld.

2. Belangen

Creëer een club

Wanneer u bent uitgenodigd en uw account heeft aangemaakt, selecteert u onderwerpen die u interesseren, zoals technologie, films, games of fitness. Op basis hiervan krijg je al snel suggesties voor vergaderruimtes en mensen.

3. Volgen

De clubmensen volgen

Tijd om mensen te volgen. Hoe meer mensen je volgt, hoe beter het clubhuis. U krijgt dan betere kamersuggesties. Het clubhuis beveelt ten minste 25 mensen aan. U kunt dit ook later doen door linksboven op het vergrootglas te klikken.

4. Bekijk actieve kamers

Club House kamers

De witte blokken die je op de homepagina ziet, vertegenwoordigen de actieve kamers die het clubhuis je voorstelt. Dus deze kamers zijn momenteel aan het praten. Scroll naar beneden en klik op “Verkennen” om meer actieve kamers te zien. Tik op een kamer om ernaar te luisteren.

READ  Dit zijn de gratis Xbox Games with Gold voor februari 2021

Neem deel aan een clubkamer

De luisterclub

De sprekers laten zichzelf zien bovenaan de clubhuiskamer. U kunt de moderatoren (beheerders) in de kamer identificeren via het groene pictogram onder het profiel. Een knipperende grijze cirkel rond het profiel geeft aan dat de persoon momenteel aan het spreken is.

6. Neem deel aan de club

Clubhuis Mebraten

Wil je ook nog iets zeggen? U kunt deelnemen aan het gesprek door uw digitale hand op te steken via de knop rechtsonder. Uw aanvraag wordt nu naar de beheerders gestuurd, die kunnen kiezen of ze wel of niet door de sprekers worden geaccepteerd.

7. Luister niet meer

Verlaat de clubkamer

Wanneer je de kamer verlaat of de app sluit, blijf je luisteren naar de Clubhouse room, want die werkt ook met bijvoorbeeld Spotify. Wil je niet meer luisteren? Kies “Rustig laten”.

8. Aankomende kamers

Aankomende clubkamers

Vind je de crème niet lekker? Tik vervolgens vanaf de startpagina op het kalenderpictogram bovenaan. U wordt naar het tabblad ‘Komt voor u’ geleid, waar u kunt zien welke gesprekken er binnenkort komen – en wie er zal deelnemen. geïnteresseerd? Tik op het belpictogram en u krijgt een melding wanneer het gesprek begint.

9. Stuur een uitnodiging

Stuur een clubuitnodiging

Als je enthousiast bent over de app, kun je je vrienden uitnodigen. Standaard kun je 2 uitnodigingen versturen, maar Clubhouse voegt soms extra uitnodigingen toe. Om iemand uit te nodigen, tik je op het mailboxpictogram bovenaan het hoofdscherm.

Heb je een vraag over de applicatie? Stel hieronder uw vraag!

More from Madison Garrett

HartslagNu loopt ook tijdens de avondklok door

Foto: WEBSITE HARTSLAGNU Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *