op deze manier haal je er alles uit

Ontvang je regelmatig pakketten van PostNL, ben je op zoek naar posttarieven of wil je een melding ontvangen als er post binnenkomt? Met deze vier tips haal je het maximale uit de PostNL app.

Lees verder na de advertentie.

PostNL app: 4 tips voor jou op een rij

Als je iets besteld hebt, kun je de track & trace code eindeloos verversen of elke minuut uit het raam kijken of de bezorger van PostNL al voor je deur staat. Je kunt ook gewoon de PostNL-app downloaden en daar controleren. Deze handige app biedt nog meer interessante en nuttige informatie. In dit artikel vind je onze PostNL app tips om het maximale uit de app te halen.

1. PostNL: controleer de track en trace status van pakketten

Met de PostNL app is het mogelijk om de track en trace van een pakket goed in de gaten te houden. Hiervoor moet u eenmalig uw adresgegevens invullen, waarna PostNL u een fysieke brief stuurt. Het bevat de code om uw account in de app te verifiëren.

Zo blijft u op de hoogte welke pakketten er komen en wanneer deze worden bezorgd. Zo check je direct de tijden waartussen de bezorger voor de deur staat. Handig wel, want je hoeft de track & trace code niet meer handmatig in de browser in te voeren.

2. Handige push-notificaties voor aankomende mail

Daarnaast doet het bedrijf een test om een ​​melding te sturen wanneer de bezorger er echt bijna is. Je krijgt binnen 15 minuten een pushmelding als PostNL voor de deur staat. Naast pushnotificaties voor pakketten, kunnen deze ook worden ingesteld voor gewone post.

READ  PSG vs Bayern München livestream: bekijk de allesbeslissende Champions League-finale overal

Zo ontvang je elke ochtend een netjes bericht als er post voor je onderweg is. U ziet ook een scan van dat poststuk. Zo kun je alvast de afzender checken of zien hoeveel verjaardagskaarten je ontvangt. Dit geldt alleen voor poststukken verzonden via PostNL. Je zult dus geen reclamefolders of huis-aan-huisbladen in de app zien verschijnen.

PostNL-app

3. Post versturen is ook mogelijk via de PostNL app

De app is er niet alleen voor het ontvangen van mail hebbeding, maar ook voor pakketten die je verstuurt. Als je via internet iets voor iemand anders bestelt en je gegevens als afzender invult, is dit ook in de app te zien. Op deze manier kun je snel zien wat de status precies is.

Via de app koop je ook eenvoudig een verzendlabel voor een pakket of een postzegelcode. Zo kun je thuis een pakket verpakken en frankeren, waarna je het alleen nog maar hoeft af te geven bij een PostNL pakketpunt.

Als je thuis geen printer hebt, kun je het verzendlabel gewoon laten bedrukken bij het bezorgen van het pakket. Laat hiervoor de aangemaakte QR-code in de app scannen. Ook ontvang je het verzendbewijs netjes per e-mail.

More from Madison Garrett

Het is moeilijk om IoT-omgevingen te debuggen die een cyberdreiging vormen

Er komen steeds meer bedreigingen voor Internet of Things (iot)-omgevingen die via...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *