Coal India Recruitment 2021: solliciteer hier voor 1086 bewakerbanen Download het formulier hier

New Delhi: Eastern Coalfields Limited, een dochteronderneming van Coal India Limited, heeft mannelijke kandidaten uitgenodigd voor de functie van bewaker van haar bestaande werknemers.

Kandidaten, met minimaal een 7e plaats en interesse in beveiligersfuncties, kunnen tot 15 juni 2021 solliciteren op 1.086 vacatures.

Gefeliciteerd!

Je hebt met succes je stem uitgebracht

Kandidaten moeten een fysieke standaardtest ondergaan om te beoordelen of ze in aanmerking komen voor de functie die op elk districtsniveau zal worden uitgevoerd en pas na bevestiging van de fysieke standaardcriteria die zijn vastgelegd in het kaderschema, wordt de nominatie voor de functie geaccepteerd.

De aanvraag moet worden ingediend bij de algemeen directeuren van het district of afdelingshoofden in instellingen / werkplaatsen en in het geval van hoofdkwartieren. naar sr. Manager (P/Estb), Personeelsdienst, ECL. Aanvragen moeten worden beheerd door de betrokken afdeling/instelling/workshops en een geconsolideerde lijst van aanvragen meesturen.


Coal India Recruitment 2021: Bewaker Jobdetails

S. Nee.categorievacatures
1niet gereserveerd842
2SC163
3Straat81
som1086

De definitieve codeerlijst wordt opgesteld volgens de vacature. Het behalen van de fysieke standaardtest garandeert geen aanspraak op de baan.

Na selectie worden kandidaten overal geplaatst in overeenstemming met de vereisten en wordt de plaats van publicatie gedurende drie jaar niet gewijzigd. Kandidaten die zich niet aansluiten na de afgifte van de plaatsing zullen worden onderworpen aan disciplinaire maatregelen en verliezen het recht om te kiezen voor de komende drie jaar.

De geselecteerde medewerkers worden voor een periode van zes maanden ingezet als beveiliger (stagiair) in hun huidige rangen en salarisadministratie. Geselecteerd personeel zal tijdens deze periode van zes maanden een basisbeveiligingstraining moeten volgen, die zal worden geregeld door HOD (Security), ECL Hq. Na een succesvolle afronding van zes maanden training en basisbeveiligingstraining, worden ze als beveiliger in een T&S Gr.- “G” geplaatst.

Download het aanvraagformulier Hier

READ  Download gratis Fire APK voor je Jio-telefoon is nep, alle video's die ernaar verwijzen zijn misleidend
Written By
More from Eda Greene

Geƫrgerd door het geluid van mobiele games, slaat de man de jeugd met een cricketbat in Vikhroli

De politie van Vikhroli boekte een man nadat hij naar verluidt een...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *