Leg je (wereldwijde) reizen vast met Polarsteps

U kunt foto’s maken door foto’s te maken van alle bestemmingen die u bezoekt en deze later handmatig om te zetten in een fotoboek. Apps zoals Polarsteps maken het gemakkelijk om je hele reis bij te houden. Voeg foto’s, tekst en bezienswaardigheden toe en Polarsteps doet de rest.

PolarSteps

Geniet je van een reis door Europa? Wat jammer om na de vakantie maar een paar foto’s van de vlucht te hebben. Maar ook: zou het niet geweldig zijn om tijdens uw vakantie anderen in uw omgeving op de hoogte te houden van het verloop van uw reis? Dit is precies wat Polarsteps mogelijk maakt. In de app maak je een reisverslag dat je kunt delen met het thuisfront. Als je begint met Polarsteps, voeg dan je Polarsteps-reis toe voordat je aan je reis begint via het tabblad Reizen.

Als de reis gepland staat, dus met een start- en einddatum, kan de pret beginnen. Zodra je de weg op gaat, begint Polarsteps je rit te volgen. Zorg ervoor dat je solliciteert Gemaakt Toegang tot uw locatie om het meest nauwkeurige beeld van uw reis te krijgen.

Is de reis begonnen? Polarsteps vraagt ​​je dan elke keer dat je de app opent een zogenaamde “stap” in te vullen. Je zou bijvoorbeeld een foto kunnen maken dat de reis is begonnen, met een (korte) tekst over het evenement en eventueel een bezienswaardigheid die je hebt bezocht. Als je de app opnieuw opent wanneer je bijvoorbeeld in Frankrijk bent, wordt je ook gevraagd om daar een scooter toe te voegen. Of je een scooter toevoegt is natuurlijk aan jou, maar voor het thuisfront — en jezelf als je later terugkijkt — kan elke scooter aangeven hoeveel plezier je op vakantie hebt gehad.

Maak een fotoboek

Nadat de reizen zijn gedaan, ziet u uw reisstatistieken op het hoofdscherm, zoals de kilometers die u hebt afgelegd en de landen die u hebt bezocht. Bovenaan vind je ook je persoonlijke wereldkaart met de bestemmingen die je hebt bezocht. Als je regelmatig reist en Polarsteps gebruikt, kun je precies zien welke routes je hebt afgelegd en waar je het vaakst vandaan komt. Zo kun je ook inspiratie opdoen voor toekomstige reizen, door reizen te plannen naar landen waar je nog nooit bent geweest.

App van de Week: Leg je (wereldwijde) reizen vast met Polarsteps

Voordat je aan je vorige reis begint na te denken, geniet van al je herinneringen aan je vorige reis. Dit doe je door alle stappen van je rit te bekijken, maar je kunt ook een Polarsteps prentenboek aanmaken. U kunt dit doen met slechts één klik. Hiervoor worden foto’s, tekst en websites van uw reis gebruikt. Polarsteps prentenboek is het enige verdienmodel voor de app die in Nederland is ontwikkeld – de app is gratis en de ontwikkelaars zijn niet van plan om de app te vullen met advertenties.

Polar Steps downloaden

Polarsteps kan gratis worden gedownload van het bestand Google Play Store Aan Apple App Store. Er zijn geen kosten voor de app – en het is niet mogelijk om je op de app te abonneren om functies te ontgrendelen die anderen niet hebben. Tot slot is het handig om te weten dat de app nauwelijks gebruik maakt van mobiele data, aangezien deze alleen afbeeldingen laadt over mobiele data met lage kwaliteit. Zo kom je buiten niet voor verrassingen te staan.

App van de Week: Leg je (wereldwijde) reizen vast met Polarsteps

Wat vind jij van het concept van Polarsteps? Heb je ooit de reis van iemand anders gevolgd, of gehoord dat anderen het hebben gebruikt? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

Polarsteps - reistracker

Polarsteps – reistracker

De Nederlandse Polarsteps app biedt mogelijkheden om je reis op een interactieve kaart te volgen. Dit maakt het makkelijker om voor jezelf te houden, maar ook voor anderen.

Meer informatie

READ  'Nederlanders vinden illegaal downloaden acceptabel als er geen alternatief is' - IT Pro - News
More from Madison Garrett

5 manieren ‘Assassin’s Creed Valhalla’ is niet geweldig

Verleid door Hij beloofde een epische Viking-saga door de eeuwen heen, een...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *