Cobra Kai 2: Dojos Rising Trailer voor PS5, Xbox-serie, PS4, Xbox One, Switch en pc

Uitgever GameMill Entertainment en ontwikkelaar Flux Games aangekondigd Cobra Kai 2: Dojos Rising Voor PlayStation 5, Xbox-serie, PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc (Steam). Deze verschijnt dit najaar.

Hier is een overzicht van het spel, via GameMill Entertainment:

In de omgeving van

De Cobra Kai Epic gaat verder met Cobra Kai 2: Dojos Rising. Eagle Fang, Cobra Kai, Miyagi-do – Wat is jouw dojo? Deze selectie begint je reis, maar het is aan jou om het sterkste team te rekruteren terwijl je je vechtstijl onder de knie krijgt en vecht om de erfenis van je dojo als de All Valley Karate Grand Champion te versterken!

Functiegidsen

  • Spannende spelmodi – Spring in de verhaalmodus en dompel jezelf onder in een spannend nieuw verhaal waarin je je een weg moet vechten naar het All Valley Tournament, of speel de Cobra Classics en herbeleef epische momenten uit de show en meer!
  • Selecteer je Dojo, bouw je kracht op – Kies uit Eagle Fang-, Cobra Kai- of Miyagi-Do-dojo’s en verbeter je vaardigheden door Chi en munten te verzamelen. Rekruteer en train nieuwe leden om de machtigste dojo te worden en beslis je lot als de grote kampioen van het All Valley Tournament.
  • 28 speelbare personages – Speel als je favoriete personages uit de uitgebreide selectie en gebruik hun speciale vaardigheden en vaardigheden op weg naar de overwinning!
  • Vergroot je krachten – Verzamel chi en munten om je vaardigheden te vergroten. Rekruteer nieuwe dojo-leden en laat hun kracht de jouwe een boost geven terwijl je je dojo uitbouwt tot een krachtpatser.
  • online versus Wedstrijd – Ga naar de online toernooimodus en doe mee aan het All Valley Championship. Vecht je een weg om je nalatenschap veilig te stellen als de ultieme kampioen.

Bezoek de officiƫle website hier.

READ  Xbox Series X / S Zie "Recordbrekende" vraag op pre-orderlanceringsdag
Written By
More from Vanessa Hale
Walmart Xbox Series X Lanceringsdag wordt binnenkort aangevuld (update: uitverkocht)
Bijwerken: De Walmart-voorraad vond plaats om 12.00 uur ET en de winkel...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *