Vasquez blijft warm; RiverDogs wint hun vierde wedstrijd op rij

Charleston, South Carolina – Willie Vasquez zette zijn succes op de plaat voort en versloeg donderdagavond de Charleston River Dog Augusta Green Jackets in Joseph B. Riley Jr. Park, 8-4. De wedstrijd werd gespeeld voor een publiek van 5 351 mensen.

Angel Galarraga en Ryan Spikes gooiden beiden met 4-2 vier wijd in de 2e5 en Carson Williams sloeg een worp. Toen, met de regels vol, sloeg Vazquez een bal over de linker veldmuur tijdens zijn derde homerun van het seizoen om er 6-4 van te maken. Voor Team RiverDogs (6-6, 52-26) was dit de tweede Grand Slam van de serie en de derde van het seizoen.

De GreenJackets (2-10, 38-40) scoorden als eerste in de derde inning top van de RHP Daiveyon Whittle. Met een loper op het eerste honk verdiende Brandol Mezquita een honkslag op het rechterveld. Cal Conley schoof op naar het derde honk en kwam terug om te scoren, waarbij O’Neill Manzueta de bal weggooide van Vazquez op het derde honk om GreenJackets een 1-0 voorsprong te bezorgen.

Ze voegden er nog drie toe in de vierde inning. Stephen Paolini leidde de pauze met één nummer en schoof op naar de tweede plaats op een gestolen honk. Na een honkslag van Braulio Vasquez speelde Connor tegen Blair in een tweehonkslag waarin Paolini scoorde. Drie hits later sloeg Conley een hattrick in de rechterhand om de stand op 4-0 te brengen.

RiverDogs reageerde met twee in de tweede helft van de inning. Na een back-to-back walk kreeg Manzueta River Dog op het bord met een RBI single. Dit was de eerste hit van RiverDogs. Twee worpen later scoorde Vazquez bij Jammeh om de stand op 4-2 te brengen.

READ  Oklahoma-coach Lincoln Riley zegt dat COVID-19-gevallen het spel versus de staat Missouri bedreigden

RiverDogs had er nog twee in de 2e7. Met twee lopers op het honk ging Vasquez de vijfde inning van de wedstrijd in met een toetsaanslag. Na een gestolen honk kwam hij te scoren op een overtreding om de stand op 8-4 te brengen.

RHP Neraldo Catalina (1-0) pakte de overwinning voor RiverDogs, liep 2.0 runs en sloeg twee hits. Brayden Theriot volgde hem met 2,0 beurten en stond één honkslag en twee honkslagen toe. Wat Augusta betreft, James Acuna (1-2) heeft het verlies in rekening gebracht.

Met nog twee honkslagen vanavond verlengde Vazquez zijn hittereeks naar zeven wedstrijden. Zijn Grand Slam-overwinning in de 2e5 was zijn eerste thuisoverwinning sinds 12 mei.

bal plezier

Op de tweede Military Appreciation Night van het seizoen, samen met Boeing, heeft de familie River Dog twee andere militaire leden ingewijd in de Hall of Honor. Tijdens een pre-game ceremonie in het veld werden sergeant Eddie Negron van het Amerikaanse leger en kolonel Mark E. Green van de Amerikaanse luchtmacht, klasse VI, ingelijfd.

Beide teams komen vrijdagavond om 7:05 uur weer in actie, terwijl RiverDogs de serie probeert aan te gaan tegen de GreenJackets. JJ Goss (0-4, 5.85) neemt de heuvel op tegen RiverDogs, terwijl RHP Luis Vargas (2-4, 4.11) het rubber voor GreenJackets zal dragen. Fans worden aangemoedigd om na de wedstrijd binnen te blijven voor de vuurwerkshow van Rev Federal Credit Union.

More from Madison Garrett
Avatar Legends Roleplaying heeft meer dan $ 5 miljoen opgehaald op Kickstarter
Met Avatar Legends kun je spelen in de populaire avatar-modus: The Last...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More Stories