Configuratie kan niet worden gedownload op COD Mobile

Call of Duty: Mobile, of beter bekend als COD Mobile, heeft een veelvoorkomend probleem waardoor spelers het spel niet op hun mobiele apparaat kunnen spelen: Configuratie downloaden mislukt.

We hebben vastgesteld dat dit probleem wordt veroorzaakt door een netwerkprobleem waardoor de app niet kan communiceren met de servers van de game, ondanks het gebruik van een wifi-verbinding.

Schermconfiguratie kan niet worden geladen.

Gelukkig is er een gemakkelijke manier om dit probleem op te lossen. Misschien wilt u de onderstaande stappen controleren:

Als u COD Mobile start vanaf uw mobiele telefoon, krijgt u de melding “Downloadconfiguratie mislukt”. Ik moest de game opnieuw starten en je zult nog steeds met hetzelfde probleem worden geconfronteerd. Er zijn twee manieren om dit probleem op te lossen:

Oplossing 1: DNS-server

Mogelijk moet u de DNS-server voor uw mobiele apparaat wijzigen. Als u niet weet hoe u de DNS-configuratie op uw telefoon kunt openen, bekijk dan deze links – Wijzig de DNS-server op Android | Wijzig de DNS-server op iOS-apparaten.

Eenmaal op de configuratiepagina, zorg ervoor dat u deze instelt op 8.8.8.8 (Primaire DNS), 8.8.4.4 (Secundaire DNS). Als u twijfelt aan de betrouwbaarheid, zijn dit de openbare DNS-servers van Google. U kunt erop vertrouwen dat er geen beveiligingsproblemen zijn.

Als uw mobiele apparaat echter Android 9 of hoger heeft, moet u mogelijk het volgende gebruiken: dns.google.com

FIX 2: Forceer, sluit COD Mobile

Ga naar de app-instellingen van je mobiele apparaat, zoek de Call of Duty Mobile-app in de lijst en kies vervolgens “Forceer stop” of “Forceer sluiting”. Daarna kun je de game openen en dat zou het probleem moeten oplossen.

Zie ook

De bovenstaande stappen zouden de fout “Downloadconfiguratie mislukt” moeten aanpakken, als deze niet aan ons wordt gerapporteerd in de opmerkingen, zodat we u kunnen helpen bij het oplossen van de fout.

READ  Apple's grootste update van de week
More from Madison Garrett

AKR vs. BGSU: Live updates, score, resultaten, hoogtepunten, voor de NCAAF-wedstrijd van zaterdag

Door 2 kwartalen De Akron Zips zijn voor 17 punten geƫxplodeerd tegen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *