Oplossing: kan configuratie niet downloaden op COD Mobile

Call of Duty: Mobile, of beter bekend als COD Mobile, heeft een veelvoorkomend probleem waardoor spelers het spel niet op hun mobiele apparaat kunnen spelen: Configuratie downloaden mislukt.

We hebben vastgesteld dat dit probleem wordt veroorzaakt door een netwerkprobleem waardoor de app niet kan communiceren met de servers van de game, ondanks het gebruik van een wifi-verbinding.

Het laden van de schermconfiguratie is mislukt.

Gelukkig is er een gemakkelijke manier om dit probleem op te lossen. Misschien wilt u de onderstaande stappen controleren:

Bij het starten van COD Mobile vanaf uw mobiele telefoon, zult u het bericht “Downloadconfiguratie mislukt” ontvangen. Je bent gedwongen om het spel opnieuw te starten en je zult nog steeds met hetzelfde probleem worden geconfronteerd. Er zijn twee manieren om dit probleem op te lossen:

Correctie 1: DNS-server

Mogelijk moet u de DNS-server van uw mobiele apparaat wijzigen. Als u niet weet hoe u de DNS-configuratie op uw telefoon kunt openen, raadpleegt u deze links – Wijzig de DNS-server op Android | Wijzig de DNS-server op iOS-apparaten.

Eenmaal op de configuratiepagina, zorg ervoor dat u deze instelt op 8.8.8.8 (Primaire DNS), 8.8.4.4 (Secundaire DNS). Als u aan hun betrouwbaarheid twijfelt, zijn dit de openbare DNS-servers van Google. U kunt er zeker van zijn dat er geen beveiligingsproblemen bij betrokken zijn.

Als uw mobiele apparaat echter Android 9 of hoger heeft, moet u mogelijk het volgende gebruiken: dns.google.com

FIX 2: Forceer Close COD Mobile

Ga naar de app-instellingen van je mobiele apparaat, zoek naar de Call of Duty Mobile-app in de lijst en kies vervolgens “Forceer stop” of “Forceer sluiting”. Daarna kun je het spel openen en dit zou het probleem moeten oplossen.

READ  De populaire K-popgroep BLACKPINK speelt morgen een spelletje PUBG Mobile met andere Zuid-Koreaanse influencers | Lidwoord

Zie ook

De bovenstaande stappen zouden de fout “Downloadconfiguratie mislukt” moeten aanpakken, als we er niet over werden geïnformeerd in de opmerkingen, zodat we u kunnen helpen bij het oplossen van de fout.

Written By
More from Eda Greene

Super Bowl-fans hebben een gemiddelde downloadsnelheid van 5G van 817 Mbps gezien

Verizon heeft meer dan $ 80 miljoen geïnvesteerd om 5G en MEC...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *