Consoleverbetering aangekondigd voor PS5 en Xbox Series X | S.

Sheikh Scrolls online Het krijgt later dit jaar een upgrade van de volgende generatie op PlayStation 5 en Xbox Series X | S. Detectie tijdens Blackwood Chapter Preview-evenementEn De Oudere online scripts: de console is verbeterd Het wordt aangeboden als gratis download voor degenen die de PS4- of Xbox One-versie van de game al bezitten. De game zal een grote grafische revisie ondergaan, met verbeterde reflecties, schaduwen en texturen, evenals een verbeterde tekenafstand. Naast de aankondiging heeft Bethesda een geheel nieuwe trailer uitgebracht met verbeteringen aan de The Elder Scrolls Online: De console is verbeterd, Te vinden bovenaan deze pagina.

Net als veel andere games die upgrades krijgen naar de volgende generatie consoles, ESO: verbeterde console Het biedt twee verschillende modi waaruit spelers kunnen kiezen: Performance-modus en Fidelity-modus. De game draait momenteel met 30 frames per seconde op PS4 en Xbox One. Prestatiemodus verhoogt dit naar 60 fps. Ondertussen staat de Fidelity-modus native 4K toe met 30 fps.

Een van de grootste verhalen in de nieuwste generatie consoles waren natuurlijk de korte laadtijden, en gamers kunnen dit bij hen verwachten ESO: verbeterde console, Ook. Volgens Bethesda zijn de laadtijden van games bijna gehalveerd, wat een veel snellere ervaring mogelijk maakt. Naast deze verbeteringen kondigt Bethesda aan dat er in de weken voorafgaand aan de release nog meer zal worden onthuld.

Over het algemeen klinkt dit als opwindend nieuws voor Sjeik Scripts op internet Fans! De video die door het bedrijf is uitgebracht, ziet er ronduit geweldig uit, en het zal interessant zijn om te zien hoe de game na de update werkt. PlayStation-fans zullen ook blij zijn te zien dat de upgrade naar de console van de volgende generatie komt met dezelfde verbeteringen, ondanks de recente aankoop van Bethesda door Microsoft. Het is duidelijk dat de ontwikkelaar zijn games op de PlayStation-platforms zal blijven ondersteunen, ook al is niet duidelijk op welke toekomstige games hij zal uitbrengen.

READ  Releasedatum Cyberpunk 2077, wereldwijde ontgrendelingstijd voor pc, PS4, Xbox One

The Elder Scrolls Online: De console is verbeterd Het wordt uitgebracht op PlayStation 5 en Xbox Series X | S op 8 juni. Je kunt al onze eerdere berichtgeving over de game hier bekijken.

Kijk je er naar uit The Elder Scrolls Online: De console is verbeterd‚Äč Wat vind je van het upgraden van de volgende generatie van de game? Laat het ons weten in de comments of deel je mening rechtstreeks op Twitter op Sluit een tweet in Om over games te praten!

Written By
More from Vanessa Hale

Halloween Horror Spotlight Day 1: Remothered Tormented Fathers

De spirituele opvolger van Clock Tower Remothered: Tormented Fathers is het eerste...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *