Raptors Against Thunder – Samenvatting van het spel – 31 maart 2021

Oklahoma stad – – Allemaal Mykhailiuk De Oklahoma City Thunder scoorde 10 van de 22 punten van zijn seizoen in het vierde kwartaal en versloeg woensdagavond de Toronto Raptors 113-103.

Mikhailuk scoorde 9 schoten uit 14 en scoorde negen hoge rebounds in zijn carrière.

Moses Brown Hij kreeg 20 punten en 11 rebounds, en Isaiah Ruby Hij voegde 17 punten en 10 rebounds toe voor Oklahoma City, dat de verliesreeks van drie wedstrijden stopte. Thunder presteerde beter dan roofvogels 64-35.

Oklahoma City miste drie reguliere voorgerechten. Geljuice Alexander thee Bleef uit met plantaire fasciitis rechtervoet, had het gedraaid vanwege hersenschuddingprotocollen en Darius Bazley Hij was out met een blauwe plek in de linkerschouder. Niet gekruid Alexey BukosevskyEen recente toevoeging aan de startende line-up, was uit de wedstrijd vanwege gezondheids- en veiligheidsprotocollen.

Gary Trent Junior scoorde het hoogste in zijn carrière met 31 punten, en OG Anunoby Hij voegde 20 punten en 11 rebounds toe voor de Raptors, die 13 punten verloren van hun laatste 14 wedstrijden.

Roofvogels bewaken Kyle Lowry Hij zat met een infectie aan de rechtervoet. Hij speelde maandag 24 minuten tegen Portland, maar miste de wedstrijd daarvoor tegen Portland op zondag vanwege pijn aan zijn rechtervoet.

Trent scoorde 20 punten in de eerste helft om de Raptors op een voorsprong van 67-59 te helpen. Toronto raakte in de eerste helft 52% van het deelnemersveld. Brown leidde het Thunder-team met 12 punten en acht rebounds.

Toronto leidde met 89-87, op weg naar de vierde plaats. Thunder ving de Raptors op met 30% in het derde kwartaal om het gat te dichten.

READ  Analyse: is de uitbraak van het coronavirus in Nieuw-Zeeland zo 'verschrikkelijk' als Trump zegt?

Oklahoma City nam vroeg op de vierde plaats de leiding. Mykhailiuk klom hoog om kletsnatte handen naar de lob van te gooien Justin Jackson Dat zette Thunder op de voorgrond 98-93. Mykhailiuk volgde met drie punten om de voorsprong van Oklahoma City naar acht te duwen. Toronto kwam gaandeweg dicht bij niet meer dan vier punten.

TIP-INS

Raptors: Trent scoorde 10 punten in het eerste kwartaal terwijl Toronto 50% betaalde. … midden Aaron Baines Technische fout in het derde kwartaal. Anunobi breidde zijn match streak uit met minstens 10 punten naar 22 wedstrijden.

Thunder: Dit was de eerste wedstrijd in Oklahoma City sinds Fox Sports Oklahoma werd omgedoopt tot Bally Sports Oklahoma. Alleen de naam is veranderd. … bewaker / vooruit Kenrich Williams Verkrijg 10 punten en negen rebounds. … beschermen Volgens Maledon Hij kreeg 11 punten, zeven rebounds en zes assists.