Xbox Game Pass plaagt speels mysterieus nieuw spel op Twitter

Het Twitter-account van de Xbox Game Pass is weer aan een aantal shenanigans toe. In september plaatste het account een e-mailuitwisseling die dat niet zo subtiel suggereerde Doom Eternal kwam binnenkort naar de dienst, en het kwam op 1 oktober bij de Xbox Game Pass op de console. Nu plaagt het account een andere grote toevoeging, maar we kunnen niet precies zeggen naar welk spel ze verwijzen.

Een “gif met een sinister rood licht” wijst zeker op Control Ultimate Edition, aangezien dat spel rode en oranje tinten gebruikt om zijn tegenstander, de Hiss, weer te geven. In de Doom Eternal-tweet ontdekten internet-speurneuzen al snel dat het omkeren van de kleuren van de afbeelding een bericht onthulde dat vrijwel bevestigde dat Eternal de game was die werd besproken. In deze tweet onthult het omdraaien van de kleuren een heel andere verborgen boodschap: “Denk je echt dat we de plagerij hier weer zouden plagen?”

Het is zeker mogelijk dat de game iets anders is dan Control – rode lichten zijn tenslotte niet bepaald ongebruikelijk in grote videogames – maar ons geld is er zeker. Control Ultimate Edition is de next-gen-versie van Remedy’s paranoïde actiespel, en bevat beide uitbreidingen. Maar het zal alleen beschikbaar als gratis upgrade voor spelers die de Ultimate Edition op PS4 of Xbox One hebben gekocht.

Het is nog niet duidelijk of deze game zowel naar de pc- als de consoleversie van Xbox Game Pass zal komen, dit zijn aparte services die verschillende bibliotheken met games bieden. De PC Xbox Game Pass heeft bijvoorbeeld nog steeds geen Doom Eternal op het moment van schrijven, waarbij Microsoft eerder heeft verklaard dat het ergens voor het einde van het jaar in de dienst zal komen. Voor degenen die toegang willen tot beide services, evenals tot EA Play, is er Xbox Game Pass Ultimate, die $ 15 per maand kost, vergeleken met $ 10 per maand voor pc of console alleen. U kunt echter 3 maanden Game Pass Ultimate voor $ 20 als een Black Friday-deal.

Nu aan het spelen: Controle: Uitbreiding 2 AWE – Aankondigingstrailer

READ  De Day-One-update voor Super Mario 3D All-Stars is nu live (versie 1.0.1)

GameSpot kan een commissie krijgen uit winkelaanbiedingen.

Written By
More from Lesley Curry

Nintendo Switch biedt ons een aantal grote eShop-deals • Eurogamer.net

Veelgeprezen titels van derden krijgen grote kortingen voordat Black Friday begint Met...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *