“Controlly” Mac-apps: PlayStation-controller en Xbox kunnen als afstandsbediening worden gebruikt

Controlly is een app ontwikkeld door Hugo Lispector voor macOS- en Mac-computers voor een nieuwe functie op afstand die kan navigeren en de computer kan beheren voor elke functie, met behulp van een PlayStation-console of Xbox. De nieuwe app voor macOS is een handige app, zeker als gebruikers geen extra plug-ins of extensies hebben, behalve extra controllers.

Heb je je ooit afgevraagd of er een andere app zou kunnen zijn die consolecontrollers op zijn Apple-computer zou kunnen aansluiten en functies zoals schermbediening en klikken op verschillende plaatsen zou kunnen hebben? Nou, de maker van Hugo Lispector (Voeg een Tweet toe), Vroeg zich ook af, en hij creëerde op zijn beurt een programma voor zijn Apple-apparaat om het werk te doen.

Nu deelt de maker zijn app met de wereld, die niet alleen basisverbindingen en controle beperkt, maar ook voorkeuren aanpast en aanpast voor gebruiksgemak. Het programma kan veel belangrijke functies van een Mac-computer besturen, waaronder muisbesturing, bediening, systeeminstellingen, enz.

Er is een gratis proefperiode van 7 dagen voor de app, waarmee gebruikers kunnen genieten van de volledige functionaliteit van de functie voordat ze de volledig betaalde versie aanbieden voor een eenmalige aankoop.

READ  Competitie: Ontwerp het perfecte motorjack voor dames

Lees ook: Alternatieven voor de extensie “The Great Suspender”: 5 Chrome-extensies zonder malware!

Controlly voor Mac: download, belangrijkste kenmerken

(Afbeelding: Unsplash)

Het kan rechtstreeks worden gedownload vanaf Controlly De officiële website van de Apple App Store Het is een desktop-app voor Mac en de ontwikkelaar heeft een eigen profiel van andere innovaties. De app is momenteel op versie 1.0.2, met een patch die de “respons” van de joystick of joystick verandert.

Het belangrijkste is dat deze applicatie is geverifieerd door het datatrackingprogramma en privacybeleid van Apple, dat geen informatie verzamelt van de computers en accounts van de gebruiker in de app store. De app is slechts 1,2 MB groot en is beschikbaar voor de nieuwste macOS 11.0 of hoger, ook wel bekend als Big Sur Bijgewerkte versies.

Met controller

(Afbeelding: Apple App Store)

Er kunnen controllers worden gebruikt

Volgens Lispector staan ​​de apps die kunnen worden gebruikt in de eerste plaats Sony‘s DualShock-controller van Playstation 4 En de Xbox-controller van X-Box een. Deze controllers moeten zijn verbonden via Bluetooth-verbindingen voordat de app ze kan herkennen en ze kan gebruiken als externe functie van je Mac.

De console kan slechts een beperkt aantal functies naar een Mac-computer kopiëren, zoals het besturen van de muis en veel belangrijke functies, maar het kan niet het hele toetsenbord kopiëren. Het kan ook geen toetsenbord op het scherm weergeven zoals het toetsenbord dat op de console verschijnt wanneer u om gebruikers- of accountnamen wordt gevraagd.

De belangrijkste kenmerken

Muisacties

 • Eenvoudige klik
 • Secundaire klik
 • Zoeken
 • Slimme zoom
READ  RTV Ronde Venen zendt een interactieve test en proeverijen uit in de bar

Regelgeving

 • Pauzeer het afspelen
 • Spring vooruit
 • Terugspringen

Geluid en duidelijkheid

 • Dempen
 • Volume hoger / lager
 • Helderheid verhogen / verlagen

Systeemkenmerken

 • Missie Controle
 • launcher
 • Bureaublad weergeven
 • Volgende / vorige bureaublad
 • SPIEGEL wordt weergegeven

Joystick-procedures

Speciale toetsen / sneltoetsen

 • Wijs een toets of snelkoppeling toe aan een knop

Gerelateerde artikelen: Snowstorm Mount ‘WoW’ is gearriveerd met BlizzCon 2021 Celebration Packs

Dit artikel is eigendom van Tech Times

Geschreven door Isaiah Alonzo

â’¸ 2018 TECHTIMES.com Alle rechten voorbehouden. Reproduceer niet zonder toestemming.

More from Madison Garrett

Vergelijking van Mikel Arteta’s eerste 50 spellen met de laatste 50 Emery & Wenger Games

Mikel Arteta heeft nu de verantwoordelijkheid voor 50 Premier League-wedstrijden op zich...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *