TISSNET 2021 Hall Ticket uitgegeven op Tiss.edu; Directe link om vanaf hier te downloaden

Het Tata Institute of Social Sciences (TISS) heeft de toelatingskaart voor de National Entrance Test 2021 voor het Master of Arts-programma vrijgegeven op haar officiële website www.tiss.edu. TISSNET 2021 vindt plaats op 20 februari van 14.00 tot 15.40 uur in verschillende centra in het land. TISSNET vindt plaats in CBT-modus (Computer Based Test) en heeft 100 meerkeuzevragen. Er zijn geen negatieve punten op het examen. De voertaal van het papier is Engels en het zal uit drie secties bestaan: Paper 1 is vaardigheid in het Engels, Paper 2 is wiskunde en logisch denken en Paper 3 is algemeen bewustzijn. Blad 1 en 2 bevatten elk 30 vragen, terwijl blad 3 40 vragen bevat. Er is geen dwarsdoorsnede voor Paper 1 en 2, maar voor Paper 3 hebben kandidaten een score van minimaal 35% nodig.

Volgens de officiële verklaring van de TISS-examenfunctionarissen hoeven degenen die zich hebben aangemeld voor meer dan één programma slechts één test bij te wonen en zijn hun scores geldig voor alle programma’s.

Kandidaten kunnen hier details over TISSNET 2021 lezen –https://admissions.tiss.edu/view/6/admissions/ma-admissions/tissnet/

Hoe de TISSNET 2021-toegangskaart te downloaden:

Stap 1. Bezoek de officiële website van de Tata School of Social Sciences

De tweede stap. Ga op de homepagina naar het tabblad “Toelating” en klik op de link “Bekijk aanvraag”.

De derde stap. Voer op de nieuwe pagina de geregistreerde e-mail-ID en het wachtwoord in

Stap 4. Klik op de link om het zaalkaartje op het dashboard te downloaden

Stap 5. De TISSNET 2021-toegangskaart wordt weergegeven

Zesde stap. Download een kopie en druk deze af

Directe link om het TISSNET-zaalticket 2021 te downloaden –https://appln.tiss.edu/

Na het downloaden van de TISSNET 2021-toegangskaart, wordt kandidaten geadviseerd om ervoor te zorgen dat persoonlijke gegevens correct worden vermeld. Ze moeten de exameninstructies en andere instructies volgen. Op of voor het meldtijdstip dient men op de testlocatie aan te komen om ongemakken te voorkomen.

READ  Imperium Global: AANVULLENDE AANKONDIGING BESCHIKBARE TRANSACTIELICENTIEOVEREENKOMST MET BETREKKING TOT MOBIELE GAME-ACTIVITEITEN
Written By
More from Eda Greene

29 gratis mobiele games om u af te leiden als u zich te veel zorgen maakt

Ik heb een bekentenis: ik heb lang geleden gratis mobiele games weggepoetst...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *