Coöperatieve animatie van Pile Up! Box by Box komt naar Xbox, PlayStation en Switch

HandyGames, voorheen een exclusief leven voor pc, heeft het cartoon-coöpplatform Pile Up! Box voor Box naar Xbox, PlayStation en Switch.

Nu beschikbaar voor aankoop en download op Xbox One en Xbox Series X | S, PS4, PS5, Nintendo Switch en Pile Up! Box by Box is een gezinsvriendelijke kartonnen platformgame waarin je een prachtige creatieve wereld zult ontdekken, terwijl je puzzels oplost, taken voltooit en de vriendelijke mensen ontmoet die deze wereld thuis noemen.

Het is £ 12,49, maar het stapelt zich op! Je zou denken dat Box by Box niet alleen een solo-avonturier is. Als alternatief, als je vrienden of familieleden kunt dwingen, heb je de mogelijkheid om als team te genieten van zonnige eilanden, amberbossen en levendige grotten, en op je eigen unieke manier samen te werken om succes te behalen.

En als je dan meer nodig hebt, zal een hele reeks leuke spelletjes je algehele Pile Up een boost geven! Box by Box-ervaring, die Boxball, Pile of Dunk, Tic Pile Toe en meer biedt. Dit is wat een grappige rommelige tijd zou moeten zijn.

Hoe dan ook, je speelt Pile Up! Box by Box, verwacht dat de belangrijkste functies als volgt zullen verschijnen…

  • Op avontuur gaan – Verken kleurrijke tekenfilmwerelden in dit coole 3D-spel. Vind je weg door de open levels, ontdek puzzels en breng vreugde aan de bewoners van deze plaatsen gemaakt van karton.
  • Multiplayer-plaatsen – Speel met je vrienden tot 4 spelers! U kunt op elk moment in- en uitloggen met onze dynamische uitdagingsmeting.
  • spel voor iedereen – Iedereen kan Pile Up spelen! Het spel heeft eenvoudige bediening, geen straf voor falen, grote snelheid en zeer weinig tijdsdruk, onthoud dat teamleden elkaar altijd kunnen helpen!
  • Teamwerk Werk samen om vooruitgang te boeken! Het draait allemaal om communicatie en organisatie. Deel missies, synchroniseer je bewegingen en kleed elkaar aan om uitdagingen te overwinnen. MINIGAME FRENZY Neem het op tegen je vrienden in hectische minigames en gevechten vol plezier en chaos. Voor liefhebbers van partygames!
  • Creativiteit is de sleutel Denk buiten de kaders en los puzzels op jouw manier op. Er is geen unieke oplossing, creativiteit is key! Je kunt overal komen door trappen en constructies te bouwen met de kisten die je hebt verzameld.
  • Beheers je weg – Ga naar de timermodus en test je vaardigheden met verzamelde kisten. Vind de beste en snelste manier om door beide werelden te bladeren.
READ  RTV Ronde Venen zendt een interactieve test en proeverijen uit in de bar

We zullen een volledige beoordeling hebben van hoe ze zich opstapelen! Box by Box komt binnenkort naar Xbox voor Xbox, maar met HandyGames achter de game is er de laatste tijd veel uitgebracht. Skydrift InfinityWe hebben hier hoge verwachtingen van.

Als je uitverkocht bent en zin hebt om plezier te maken met je vrienden, zijn deze bruggen verkrijgbaar in de winkel van je keuze – Xbox winkle Voor Xbox One en Xbox Series X | S of PlayStation Store voor PS4 en PS5 of de Nintendo eShop voor wie liever een Nintendo Switch heeft. Het is ook verkrijgbaar in Computer via Steam. De vraag is, kun je bij elkaar blijven en samen spelen, nou, ik wens!?

Spelbeschrijving:

verzamelen! Vink alle juiste vakjes aan als gezinsvriendelijke co-op 3D-platformgame! Spring, schuif, speel samen en draag de last! Coördineer met je vrienden of vertrouw op je creativiteit om te navigeren door kartonnen werelden vol unieke spannende levels. Ontdek puzzels, los puzzels en speurtochten op als team en bezoek de vriendelijke bewoners van zonnige eilanden, amberbossen en levendige grotten. Of misschien gewoon ontspannen en je vrienden uitdagen voor rondes van Boxball, Pile, Dunk of Tic Pile Toe vol actie? Samen spelen, samen bewegen, samen denken – en opbouwen!

More from Madison Garrett

Met de nieuwe Xbox-app van Microsoft kun je Xbox One-games naar je iPhone of iPad streamen

De update van de Xbox-app van Microsoft voor iOS en iPadOS is...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *