Download hier nieuwe Pixel 5a-achtergronden

De Google Pixel 5a doet al geruime tijd de ronde bij verschillende lekken. Lekken en geruchten hebben veel onthuld over deze aankomende betaalbare smartphone, inclusief het ontwerp, mogelijke specificaties en zelfs de prijzen. Nu de officiële lanceringsdatum nadert, hebben we nieuwe wallpapers van Pixel 5a.

Google Pixel 5a XDA-forums

Elke nieuwe versie van de Pixel-telefoons wordt geleverd met unieke wallpapers ontworpen door Google, en dat lijkt ook het geval te zijn met de Pixel 5a. XDA’s Mishaal Rahman Hij heeft de Pixel 5a-achtergronden uitgepakt en je kunt ze nu naar je telefoon downloaden.

Houd er rekening mee dat deze achtergronden een gecomprimeerd formaat hebben. Als je het in volledige resolutie (2400 x 1080) wilt downloaden, klik dan op de downloadlink hieronder. Deze nieuwe achtergronden zijn ontworpen met het Pixel 5a-perforatiegat in gedachten, dus ze passen mogelijk niet goed bij alle telefoons.

Google Pixel 5a-achtergronden downloaden

Er lijken niet veel unieke achtergronden te zijn voor de Pixel 5a, maar dat komt omdat het een soortgelijk perforatieontwerp heeft als de Pixel 4a, 4a 5G en 5. Alle vorige 24 “For Fun” -achtergronden die zijn gebouwd met een perforator in gedachten zal er zijn. Als je niet tevreden bent met alleen Pixel-achtergronden, hebben we onlangs gelekte Pixel 6-achtergronden in handen gekregen, dus zorg ervoor dat je ze bekijkt.

Google zal naar verwachting binnenkort de Pixel 5a-telefoon lanceren. Qua specificaties zou de Pixel 5a een 6,4-inch OLED-scherm hebben met een schermverversingssnelheid van 90 Hz, Snapdragon 765G SoC, 6 GB RAM, dubbele camera’s en een grote batterij van 4.650 mAh. En bescherming tegen stof en water IP67 . Volgens het laatste rapport komt het apparaat in een enkele variant en een kleurenroute en kost het ongeveer $ 499. Google heeft al bevestigd dat de Pixel 5a een beperkte lancering zal zien en beschikbaar zal zijn, althans in eerste instantie, in de VS en Japan.

READ  Sprookje inactief spel The Owl and Lighthouse nu verkrijgbaar op mobiel | Lidwoord

Written By
More from Eda Greene

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *