Cosy Builder-titel RoboCo officieel gelanceerd op pc

Cosy Builder-titel RoboCo officieel gelanceerd op pc

|

Indie-ontwikkelaar en uitgever Filament Games heeft officieel hun ontspannende bouwgame uitgebracht RoboCo voor pc deze week. Als je dit specifieke spel niet hebt gezien, dan zal dit spel je een winkel laten maken voor het maken van alle soorten robots die je maar wilt. De enige echte limiet (afgezien van de oorsprong van het spel) is je eigen verbeeldingskracht, omdat je ze kunt maken om zo ongeveer alles te doen. Je kunt de trailer en informatie hieronder bekijken voordat je deze op Steam speelt.

Krediet: Filament Games

RoboCo Het geeft spelers de volledige vrijheid om alles te bouwen wat ze maar kunnen bedenken, om hun creatieve en technische spieren te laten zien om robots te maken die in staat zijn de meest dringende en dringende menselijke problemen op te lossen. Of het nu gaat om het bouwen van aangepaste bots om sandwiches te serveren, of om een ​​romantische nacht minder ongemakkelijk te maken, de uitdaging is niet alleen het bouwen van een bot die rijdt, grijpt of snijdt, maar ook zijn werk goed doet (zonder al te veel schade aan te richten!). Bots kunnen worden gebouwd met behulp van vooraf gemaakte armaturen, of spelers die een meer diepgaande ervaring willen, kunnen hele bots helemaal opnieuw bouwen.

“Of het nu lang, klein of kikkervormig is, er is geen limiet aan de creativiteit die spelers kunnen hebben. Er kan wat vallen en opstaan ​​zijn, maar met een beetje probleemoplossing zullen de bots in een mum van tijd rondrollen, niet noodzakelijk in een rechte lijn. Geavanceerde ingenieurs kunnen de krachtige programmeertaal Python gebruiken om de acties van hun bots te automatiseren terwijl ze ontspannen en tot rust komen. Spelers kunnen hun creaties delen via de functies voor het delen van bots in de communityworkshop! “

  • Maak elke robot die je maar kunt bedenken: Combineer een grote verscheidenheid aan onderdelen om de machines van uw dromen tot leven te brengen. Verbind de bedieningselementen, pas de manier waarop uw robots bewegen en werken aan en voeg vervolgens leuke cosmetica toe, zoals ogen en hoeden!
  • Overwin uitdagingen: Stel je technische vaardigheden op de proef in onze uitdagende open-world uitdagingen. Bouw aangepaste robots om taken uit te voeren, zoals sandwiches serveren aan hongerige gasten, een romantisch diner bereiden en je robotdanspasjes laten zien!
  • Geautomatiseerd gedrag programmeren: Ben je de controllers beu? Je hebt de mogelijkheid om de krachtige en gemakkelijk te leren Python-taal te gebruiken om je creaties te automatiseren en je bots uitdagingen te laten overwinnen terwijl jij ontspant en tot rust komt!
  • Deel je creaties: Met behulp van Steam’s ingebouwde Community Workshop-functies kun je je meesterwerken delen met andere botgenieën, of andere bots downloaden voor inspiratie en remixen!
READ  Game Awards 2021 bevat minimaal 40 games en geen NFT's

Gepost in: games, indiegames, videogames | Tagged: Threading-games, Indie-games, RoboCo

heb je hiervan genoten? Graag delen op sociale media!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *