Na Pokémon Go’s Dratini’s Community Day Classic verschijnen nieuwe Pokémon in de buurt van spelers met hints naar Pokémon Scarlet en Violet

Na Pokémon Go’s Dratini’s Community Day Classic verschijnen nieuwe Pokémon in de buurt van spelers met hints naar Pokémon Scarlet en Violet

Nadat Dratini’s Pokémon Go’s Community Day Classic is afgelopen, zijn er enkele wijzigingen in de game die duiden op wat er gaat komen voor Pokémon Scarlet en Violet, dat over minder dan twee weken uitkomt. Deze wijzigingen kunnen iets te maken hebben met de aanstaande grote release. Er verschijnen gouden PokéStops en er verschijnen nieuwe Pokémon, die eerder vandaag al door het PokeMiners-team waren geïdentificeerd.

Dratini’s Classic Community Day vindt plaats op 5 november van 14.00 tot 17.00 uur in jouw lokale tijdzone. Nadat dit is afgerond, Gouden PokéStops En een mysterieuze Pokemon verscheen achter de spelers. Naast deze evenementen stelt professor Willow Jacq voor aan spelers uit Paldea.

Verwant: Gloednieuwe Pokemon van Scarlet en Violet gelekt via datamin Pokémon Go

Het blijkt dat wanneer spelers Gold PokéStops draaien, ze munten belonen, maar ze hebben ???? Daaraan gerelateerd, wat niets te maken heeft met wat spelers nu kunnen doen. We weten niet hoe dit zich verhoudt tot de game, maar het kan iets te maken hebben met enkele lekken die zijn gebeurd met Pokemon Scarlett en Violet.

Op munten gebaseerde Pokémon zou voorkomen in Pokémon Scarlet en Violet en is te zien op de achtergrond van andere Scarlet en Violet-trailers. Het zou op dezelfde manier kunnen werken als Spiritomb, waar spelers de basisvorm van die Pokemon kunnen vastleggen en deze vervolgens kunnen evolueren, vermoedelijk. Helaas hebben we niet alle details omdat we geen exemplaar van de game hebben, maar dit is via lekken gedeeld. We zullen meer moeten leren wanneer de game officieel wordt uitgebracht.

READ  Borderlands-compilatie: Pandora's Box gelekt door de South African Classification Board

We leren nog steeds wat er gebeurt met de huidige game na het Community Day Classic-evenement. Je kunt echter de video bekijken die is gedeeld door het PokeMiners-team, die is ingediend door een communitylid, W4RLOCKK.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *