Cosy Grove Review: Like Animal Crossing, If Haunted

Een van de dingen die worden gemaakt Overstekende dieren Heel bijzonder is het rustgevend. Niet veel andere spellen vinden het leuk; Het is gezellig en comfortabel op een manier die de meeste games gewoon niet zijn. Soms kan het net zo aanvoelen als een spel als een ontspannende ruimte om in rond te hangen. Maar Nu dit nieuwe horizonten Hij is al meer dan een jaar uitMisschien bent u op zoek naar iets anders. Gezellige Grove Het is misschien maar een ding: hij heeft er veel voor Overstekende dieren Heel gaaf maar in een strakkere verpakking. Er zijn ook veel geesten.

Net als nieuwe horizontenEn Gezellige Grove Hij zet je af op een schijnbaar onbewoond eiland met als doel er een bruisende stad van te maken. Het verschil is dat in Gezellige Grove, Al Jazeera Gebruikt Om het te bevolken. En nog steeds een beetje. Wanneer je voor het eerst aankomt, is het meestal verstoken van kleur en leven. Maar uiteindelijk zul je een aantal geesten tegenkomen, en hoe meer je ze helpt, hoe langzaam weer tot leven komen. Een bewust kampvuur hielp je – dat doet denken aan Calcifer uit Howell’s bewegende kasteel – Degene die constant iets wil eten dat houtgeest heet.

Wat je in het spel doet, lijkt erg op Overstekende dieren​ U kunt vissen, fruit verzamelen, schelpen verzamelen en nieuwe gereedschappen en items maken om uw camping te versieren. Er zijn geen tijdslimieten of sancties voor mislukking. Maar Gezellige Grove Het is een beetje meer georganiseerd. Geesten, allemaal schattige dieren, zullen om heel specifieke dingen vragen, zoals het vinden van ontbrekende oorkappen of het vangen van vis voor het avondeten. Je kunt elke dag een paar van deze taken uitvoeren, wat je wat houtgeest oplevert; Voed je vuur genoeg, en het eiland zal groeien.

READ  Zelda Remake Studio Grezzo huurt in voor een nieuw 'elegant' middeleeuws project

Het is een goed systeem voor degenen die dat extra beetje chassis nodig hebben, en Gezellige Grove Het doet ook een onverwachte klus: het moedigt u aan om uit te loggen. Er zijn maar een paar taken per dag en het duurt waarschijnlijk minder dan 30 minuten om ze te voltooien. Daarna kun je doen wat je wilt – vissen, decoreren, knutselen – maar de game maakt duidelijk dat je pas de volgende dag verder kunt. Het is altijd een goed idee dat de game uw tijd respecteert. precies zoals Overstekende dierenEn Gezellige Grove Het werd voor mij een gewoonte, een fijne plek om elke dag even een poosje in te duiken. Het helpt dat haar handgetekende wereld ongelooflijk betoverend is. Er zijn zelfs enkele leuke geschriften en tradities om naar te kijken als je echt wilt.

Gezellige Grove Nu beschikbaar via Apple Arcade, vond ik het perfect geschikt voor mobiel. Zodra ik een melding krijg dat er nieuwe missies beschikbaar zijn, spring ik 20 minuten in het spel, en dan ben ik klaar. Het is misschien wel het rustigste deel van mijn dag. Voor degenen die niet zijn geabonneerd op de gaming-service van Apple, Gezellige Grove Het komt ook op 8 april naar Switch, PS4, Xbox One en pc.

Written By
More from Lesley Curry
Twitter schakelt automatisch vernieuwen van tijdlijnen uit, zodat tweets niet verdwijnen terwijl je ze leest
Twitter heeft zijn platform geüpdatet om te voorkomen dat de feeds van...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *