Halo Infinite is een innovatie in audiotechnologie als de Xbox Series X Exclusive

De Xbox Series X – 343 Industries exclusieve Halo Infinite is dichterbij dan ooit. De nieuwste Halo-titel wordt uitgebracht in de herfst van 2021; Terwijl fans wachten op de meer opwindende Xbox-release, heeft 343 hen bezig gehouden met enkele anekdotes.

De studio stelde fans in staat deel te nemen aan het ontwikkelingsproces van de game. Eerder vertelde 343 over hoe de game het volledige potentieel van de X-serie benutte, daarnaast waren er ook gesprekken over de Battle Royale-modus en geweldig nieuws over de inhoud van de game.

Het laatste nieuws is overal in het geluidsontwerp van Halo Infinite te vinden. 343 Industries belooft te innoveren in audiotechnologie met hardware die bij de Xbox Series X wordt geleverd. Halo-gevechten worden nog meeslepender met virtueel surround-geluid, omdat spelers nu precies kunnen horen waar vijanden zijn.

Geluidsontwerper Halo Infinite legt eerst de nieuwe franchisefunctie uit

Virtueel surround-geluid betekent dat spelers via het geluid ruimtelijke informatie over hun vijanden verkrijgen. Of het nu gaat om stappen, kogels, herlaadgeluiden, voertuigen of iets anders, spelers zullen precies weten waar het geluid vandaan komt. Je voelt je alsof ze midden op het slagveld staan.

Halo Infinite wordt de eerste Halo-titel die Dolby Atmos, Windows Sonic en DTS Headphone: X virtuele surround sound-technologieën ondersteunt. Met deze ruimtelijke audiotechnologieën kunnen we het geluid laten voelen alsof ze achter of boven je worden afgespeeld terwijl je alleen draagt stereo koptelefoon.

De benadering die de recente Halo-titel heeft gevolgd om dit mogelijk te maken, is best gaaf. De ingenieurs hebben het ruimtelijke en niet-ruimtelijke geluid gescheiden. Dit verschil is duidelijk hoorbaar wanneer spelers een koptelefoon of een surround sound-systeem gebruiken.

READ  Macrotis is een side-scrolling platformgame die binnenkort beschikbaar is voor PS4 en Xbox One

Het audioteam van Halo is van plan de erfenis van de franchise te behouden

Een andere belangrijke visie komt uit Audioteam Halo Infinite heeft betrekking op hun in-game doelen. Het team bekeek zorgvuldig alle commentaren sinds Halo 5. Een van de dingen die ze luid en duidelijk begrepen, is dat spelers terug willen naar de roots.

Onze primaire doelen voor Halo Infinite zijn om de essentie van Halo’s erfgoed opnieuw vast te leggen en de opwinding en impact van Halo-gevechten te versterken.

Met deze doelen in gedachten hebben de geluidsontwerpers zorgvuldig voor het geluid van de game gezorgd. Ingenieurs hebben met passie gewerkt om visie werkelijkheid te maken, en het zal een geweldige ervaring zijn voor Halo-fans zodra de game eindelijk uitkomt.

ASLO LEZEN: Voordat Halo Infinite werd gelanceerd, lijken 343 productiebedrijven te werken aan een nieuwe Halo-titel

Written By
More from Vanessa Hale

Scarlet Nexus voor PS5 en Xbox Series X | S, pc, PS4 en Xbox One krijgen nieuwe OSF-gerichte trailers

Nieuws Bandai Namco heeft vandaag een nieuwe trailer uitgebracht voor de volgende...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *