Counter-Strike 2 mist Mac-ondersteuning en de CS:GO-update voor macOS is gestopt

Counter-Strike 2 mist Mac-ondersteuning en de CS:GO-update voor macOS is gestopt

Valve is deze week uitgebracht Tegenaanval 2een aanstaande gratis upgrade voor eigenaren Counter Strike: mondiaal offensiefmaar Mac-bezitters zaten op de lanceringsdag voor een dilemma, omdat een upgrade het spel kapot maakte en er geen macOS-versie leek te komen.


De release van de titel op woensdag resulteerde in een update van 26 GB voor iedereen die hem heeft CS: Ga, inclusief Mac-gebruikers, maar na installatie ontdekken macOS-gebruikers al snel dat de update het spel feitelijk onspeelbaar maakt, omdat Steam vervolgens probeert een uitvoerbaar Windows-bestand te starten. Sommige gebruikers moesten een de alternatieve oplossing Om verandering en toegang te weerspiegelen CS: GaMaar het is niet ideaal.

Valve heeft stilletjes de macOS-code verwijderd Stoom Tegenaanval Productpaginaterwijl de enige verwijzing naar deze weglating is naar Tegenaanval 2 verschijnt in Officiële FAQ van Valve. Een vraag over Mac-ondersteuning wordt beantwoord met het antwoord: “Nee. CS2 is momenteel niet beschikbaar voor Mac”, maar geeft geen aanvullende informatie.

Hoe het ook zij, het lijkt erop dat Valve er niet in is geslaagd Mac-gebruikers adequaat te waarschuwen, van wie velen duizenden uren aan hun werk hebben besteed CS: Ga Honderden dollars werden uitgegeven aan de aankoop van inventaris. Er is een Mac-gamer actief Reddit boeken:

Ik heb ongeveer 6000 uur CS:GO, wat neerkomt op $ 500 aan inventaris. Moet ik het nu allemaal achterlaten? Gewoon koesteren als herinneringen uit het verleden die je nooit meer zult beleven? Ik dacht echt dat Valve ook een macOS CS2-versie zou uitbrengen. Ze hebben in het verleden het gamingmonopolie van Windows publiekelijk veroordeeld. Met MacOS Sonoma, de krachtige siliciumchips van Apple, en Apple die vooruitgang boekt om gamen op Macs mogelijk te maken (en Valve’s toewijding om zijn games voor iedereen toegankelijk te maken), denk ik dat we dit niet hadden zien aankomen. Of misschien wel, maar we waren koppig. Ik denk dat macOS met Valve’s geliefde Steam Deck voor hen overbodig is geworden als een manier om het Windows-gamingmonopolie uit te dagen. Het spijt me jongens om dit te horen, maar ik ben op dit moment zo teleurgesteld in mezelf en Valve. Ik weet zeker dat de meeste CS:GO-spelers net zo opgewonden en hoopvol waren als ik toen de game werd gelanceerd.

Counter Strike: mondiaal offensief Het is een van de meest populaire en langlopende games op macOS, met een grote community-aanhang, dus het gebrek aan ondersteuning en transparantie van Valve voor Mac-gebruikers die upgraden naar Tegenaanval 2 Het is zelfs nog verwarrender.

READ  Genshin beïnvloedde 1 april 2023 door mensen in katten te veranderen

Tegenaanval 2


Gebaseerd op recente updates van CS2 macOS-repository, sommige gebruikers geloven dat a Mac-versie in ontwikkeling, maar het zal waarschijnlijk verband houden met Rosetta 2 en niet met de versie die Apple-silicium standaard ondersteunt. Omdat Valve hierover niets zegt, blijft dit slechts speculatie.

De game waar al lang geruchten over gaan, die officieel werd aangekondigd in maart, updatet verschillende geliefde maps en maakt gebruik van Valve’s interne Source 2-engine, die scherpere texturen, realistischere belichting en nieuwe geometrie biedt. We hebben Valve benaderd voor commentaar op dit verhaal en zullen de lezers op de hoogte houden als we iets horen.

(Bedankt Scott!)

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *