Cowboys plannen horloge: de zaak van Christian McCaffrey bij Panthers-wedstrijd in twijfel na donderdagavond

De Cowboys in Dallas zal hosten Carolina Panters Aanstaande zondag, als ze dat doen, kunnen ze op zoek naar hun derde overwinning op rij.

Maandagavond competitie tegen Philadelphia Eagles Staande tussen de Cowboys en gefocust op de Panthers, waren Cowboys-fans zich terdege bewust van de mogelijke verandering in de wedstrijd donderdagavond toen Carolina een ernstige blessure opliep.

Het lijdt geen twijfel dat de beste aanvallende speler van de Panthers Christian McCaffrey met een backhand was en hij werd in de eerste helft uitgeschakeld en snel uit het spel gelaten met een hamstringblessure.

McCaffrey was een gezonde speler voor vorig seizoen, toen hij op drie na alle wedstrijden miste. De perceptie dit seizoen was tot nu toe dat hij terug is in zijn oude vorm, maar de hamstrings zijn meedogenloos en kunnen handelen wanneer ze maar willen.

Carolina ging vorig seizoen met 5-8 in wedstrijden zonder McCaffrey en Dallas zal zijn eerste wedstrijd zijn, aangezien hij sindsdien volledig uitgeschakeld zal zijn als hij de competitie misloopt. Het is duidelijk dat niemand wil dat een speler geblesseerd raakt, ongeacht in welk team hij speelt, maar het valt niet te ontkennen dat dit al een grote factor is in de wedstrijd van aanstaande zondag.

Bovendien zagen de Panthers ook een van hun beste verdedigende spelers deze wedstrijd verlaten. Helaas werd Jesse Horn in de eerste ronde uitgeschakeld, wat veel mensen wilden zien op de Cowboys. Het vroege woord is dat Naar verluidt brak hij zijn been.

Je wilt nooit winnen vanwege blessures, maar nogmaals, dit zijn twee dingen die erg prominent zijn voor de Panthers. Hopelijk zullen McCaffrey en Horne snel herstellen, maar dit zijn dingen om komend weekend in de gaten te houden.

READ  District 3 om meer games voor voetbal voor te stellen, stelt minimum games voor het bereiken van play-offs

More from Madison Garrett

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *