Meisje van 14, Rhode Island, beschuldigd van moord bij overlijden van aannemer

Meisje van 14, Rhode Island, beschuldigd van moord bij overlijden van aannemer

Een 14-jarig meisje is beschuldigd van moord bij de dodelijke schietpartij op een aannemer op Rhode Island, aldus onderzoekers.

De tiener, wiens naam vanwege haar leeftijd niet bekend werd gemaakt, zal volgens de politie worden aangeklaagd in de Family Court. Providence Journal.

De 37-jarige Jorge Gonzalez Colon werd op 1 juli meerdere keren neergeschoten buiten een huis in Providence waaraan hij werkte in de wijk Silver Lake in de stad. Hij werd naar het ziekenhuis van Rhode Island gebracht, waar hij dood werd verklaard.

De politie zei dat ze niet dachten dat hij het beoogde doelwit was.

Majoor David Lapatin zei dat het meisje een ‘integrale rol’ speelde in de moord.

De 18-jarige Felix Hernandez-Rosado werd ook beschuldigd van moord en samenzwering bij de moord. Hij verscheen vrijdag voor de rechtbank en werd zonder borgtocht vastgehouden. Zijn advocaat noemde het een ingewikkelde zaak en voegde eraan toe: ‘Er is geen relatie tussen mijn cliënt en het slachtoffer.’

Hernandez-Rosado werd verondersteld bij een vermist 14-jarig meisje te zijn, en de politie zou niet onthullen of het vermiste meisje hetzelfde meisje was van dezelfde leeftijd als beschuldigd van de moord op Gonzalez Colon.

“We spraken enkele familieleden en vrienden van het slachtoffer, die hem beschreven als een hardwerkend en zeer goed mens”, zei kapitein Timothy O’Hara eerder deze maand over Gonzalez Colon. “Ze kunnen niet begrijpen waarom zoiets hem zou overkomen.”

READ  De Smithsonian Exhibition of Sports Inventions zal mensen ertoe aanzetten hun spel te heroverwegen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *