Cowboys versus spelvoorbeeld. Eagles: vijf dingen om naar te kijken

Terwijl de derde week van het NFL-seizoen van start gaat, gaan de Cowboys naar hun openingswedstrijd thuis tegen Philadelphia Eagles, die voortkwam uit een broodnodige overwinning aan het begin van het seizoen. De Cowboys zullen hun eerste van zes divisiewedstrijden met veel fanfare beginnen tegen hun grootste rivaal, en ze zullen dit op korte termijn opnieuw doen.

De Cowboys zullen Dorance Armstrong, Keanu Neal, Bradley Anya en Carlos Watkins missen, terwijl Tai Nseki ook hun tweede wedstrijd op rij zal missen. DeMarcus Lawrence, Michael Gallop en Neville Gallimore zijn nog steeds buiten het veld. Net als vorige week, zullen de Cowboys creatief zijn met hun mensen en plannen, aangezien ze een broodnodige passing rush moeten creëren tegen de solide offensieve linie van de Eagles. Het ziet ernaar uit dat Terence Steele voor de tweede keer op rij de juiste tackle zal starten terwijl La’el Collins doorgaat met vechten tegen de onderbreking. Steele zal, net als vorige week, worden getest door een formidabele verdedigingslinie en de Cowboys zullen op zoek zijn naar hem om goed te spelen en weer stand te houden.

Wat we wel weten, is dat de Cowboys het zonder een paar starters en grote bijdragers zullen hebben, en dat was tot nu toe het thema van dit seizoen, voor een zware week drie tegen de Eagles. De show gaat echter door en de Cowboys zullen op zoek gaan naar een manier om hun thuisselectie te ontgrendelen om een ​​divisiezege veilig te stellen en voor het eerst in het seizoen 2021 0,500 te overschrijden.

READ  Bouw een wolkenschip en verken een open luchtlandingswereld in de Black Skylands-test

Hier zijn vijf dingen om deze week te bekijken:

1. Zoek de aanval om de verdediging te laten bepalen hoe ze aanvallen.

Lauren Roberts/Times Record News, Wichita Falls Times Record News via Imagine Content Services, LLC

De misdaad heeft overgenomen wat de verdediging hen dit seizoen in twee wedstrijden heeft gegeven. Zoek er genoeg van om maandagavond tegen de Eagles te blijven.

De Cowboys hadden een evenwichtige aanval met veel meer werk van Ezekiel Elliott en Tony Pollard dan de vorige week. Aanvallende coördinator Kellen Moore voelt zich op zijn gemak bij het nemen van wat de verdediging toestaat en het benutten ervan ten behoeve van de aanval, omdat ze zich aanpassen aan de verschillende manieren waarop verdedigingen hen aanvallen.

Het is een verfrissend idee voor de cowboy om een ​​aanvallende coördinator te hebben die begrijpt dat deze eenheid op veel manieren succesvol kan zijn, en niet probeert een filosofie af te dwingen die zich op het schema concentreert in plaats van spelers toe te staan ​​om toneelstukken te maken.

2. Kan de verdediging opportunistisch blijven?

Dallas Cowboys vs Philadelphia Eagles

Foto door Mitchell Leaf/Getty Images

wie had dat kunnen raden Cowboys in Dallas Wie zou de competitie leiden in rotatieteams? Ze zullen het voetbal moeten blijven aanvallen en transformaties moeten maken om hun overwinning in de eerste divisie dit seizoen veilig te stellen.

In het laagseizoen werd besproken dat deze verdedigende eenheid alleen in het midden van de groep hoeft te staan ​​om deze ploeg kans van slagen te geven. Er zijn tekenen van hoop in twee wedstrijden, ook al stonden ze tegenover twee zware aanvallende eenheden en liepen ze aan het begin van het jaar een zware handblessure op.

Zoek naar Cowboys om Micah Parsons in bepaalde situaties te gebruiken als spion op Jalen Hurts, wanneer voorbijgangers geen haast hebben om weg te gaan, in een poging zijn invloed als hardloper te verminderen. Vast komen te zitten in het gezicht en gekwetst worden onder dwang om overtredingen te forceren, zal een centraal punt zijn van deze maandagavondeenheid. Als de Cowboys de Eagles QB ongemakkelijk kunnen maken, kijk dan naar deze verdediging om een ​​manier te vinden om meer transformaties te krijgen om hen te helpen winnen.

3. Tyler Bidash zal de gelegenheid moeten aangrijpen.

NFL: 01 NOV Cowboys bij Eagles

Het jonge juniorencentrum heeft de handen vol om het seizoen te starten. In de eerste week was hij boos omdat hij Vita Vea onder ogen moest zien, de tweede week opladers Hij had zelf enkele spelmakers in de verdediging, en nu in week drie zal hij van teen tot nacht moeten spelen met Fletcher Cox en Javon Hargrave.

Zoek naar de Cowboys om Biadasz te helpen wanneer ze kunnen, maar het jonge centrum zal zijn kinriem moeten vastmaken en zich voorbereiden op een lange strijd. De groeipijnen waren te verwachten en de schemamakers gaven hem vroeg in het seizoen geen voorkeur bij deze tegenstanders, maar de Cowboys zullen Piadas nodig hebben om zijn leercurve te versnellen en het zal de moeite waard zijn om hem deze week een solide prestatie te zien leveren.

4. De cowboys kijken naar Randy Gregory voor een avondje uit.

Philadelphia Eagles vs Dallas Cowboys

Foto door Ronald Martinez/Getty Images

Randy Gregory is terug van COVID-afwezigheid en het is een zeer welkome en broodnodige aanvulling. Met zijn beste passerende speler, DeMarcus Lawrence, zal verliezen een constant probleem zijn om constant druk te genereren tijdens zijn afwezigheid.

Gregory heeft in het verleden goed gespeeld tegen de Eagles en is nu een verdedigingslinie die naar voren beweegt. Vind Gregory om actief te zijn en vind een manier om vroeg en vaak indruk te maken. De twee rivalen van de Eagles nemen het moeilijk tegen elkaar op voor elk verdedigend doel, maar het gebrek aan start van de Eagles voor Jordan Mailata is maandag nog beter te winnen dan aanvankelijk werd gedacht, en Gregory heeft de vaardigheid om QB allemaal samen te beïnvloeden . nacht, wie er ook is.

5. Geniet van een nieuw hoofdstuk in deze historische rivaliteit.

Philadelphia Eagles vs Dallas Cowboys

Foto door Ronald Martinez/Getty Images

Philadelphia Eagles-coach Nick Sirani stak donderdag het vuur aan door een “Beat Dallas”-trui te dragen om het beschikbaar te maken voor de media. Maar de Cowboys hebben geen reclamemateriaal nodig om het op te nemen tegen hun rivaal in de band.

Elke keer dat de Cowboys tegen de Eagles spelen, lijkt hij op de een of andere manier of stijl boordevol actie te zijn. Het is altijd een zware wedstrijd en de tegenstander waar elke fan, speler en coach enthousiast over is. Deze week speelden de Cowboys slim. Ze grepen het aas niet en waren relatief onaangetast door geluid van buitenaf. De mentaliteit was om er maandagavond heen te gaan en een volledige 60 minuten voetbal te spelen op alle drie de podia, wetende dat als ze dat hadden gedaan, ze het laatste hoofdstuk van deze bittere rivaliteit zouden hebben gewonnen.


Dit is een geweldige week voor de Dallas Cowboys en een tegenstander die ze duidelijk goed kennen. We hebben de topwedstrijden van maandagavond besproken, uitgezocht welke gieren een probleem zouden kunnen zijn en de vijandelijke linies overgestoken met onze Bleeding Green Nation-vrienden in de officiële previewshow op het YouTube-kanaal van Blogging, The Boys.

Abonneer je dan zeker op ons kanaal (Wat je hier kunt doen) zodat je geen van onze video’s hoeft te missen.

Bekijk hier onze officiële preview.

More from Madison Garrett
Elden Ring-personagecreatie lekt
tijdens de elden ring In de netwerktest mochten spelers alleen kiezen uit...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *