Xbox Insider lekt twee nieuwe Minecraft-games

Volgens een prominente Xbox-insider werken Xbox Game Studios en Mojang Studios niet aan één, maar aan twee nieuwe. Maine Ambacht games, vermoedelijk van episodische aard, aangezien het onwaarschijnlijk is dat Microsoft op het punt staat zich terug te trekken”minecraft 2“Trigger. Rapport komt in de weg jeez cordon, die niet veel zegt, maar opmerkt dat de informatie niet slechts uit één betrouwbare bron komt, maar uit minstens twee, zo niet meer, geloofwaardige bronnen. Helaas onthult Corden niet veel details, maar hij wijst er wel op dat Mojang deze spellen in het verleden sluw heeft ontwikkeld.

“Er is meer Maine Ambacht “Ik weet uit betrouwbare bronnen dat Mojang minstens twee volledig nieuwe projecten heeft die geen Minecraft of Minecraft Dungeons zijn, hoewel ik geen idee heb hoe deze games er precies uit kunnen zien”, zei Corden. Het was eigenlijk indrukwekkend voor hele projecten.. .of misschien niet. Maar men kan hopen.”

het meest recente Maine Ambacht Het spel 2020 minecraft kerkersEen actie-RPG die een kerkercrawler ontmoet die er beslist niet in is geslaagd om het doel te raken en lijkt te zijn mislukt als je denkt Maine Ambacht Het is letterlijk de bestverkochte game aller tijden. En minecraft kerkers Te ver er vanaf. Dus hij zei, Maine Ambacht Het is het meest waardevolle IP-adres op de Xbox, dus het is niet zo verwonderlijk dat hij Mojang zijn mijn wil geven, ook al zijn de subs nog niet erg succesvol geweest.

Dat gezegd hebbende, neem het hier allemaal met een korreltje zout. Hoewel Corden in het verleden betrouwbaar en gerenommeerd is gebleken, was hij ook in het verleden verre van de realiteit. Natuurlijk is hier niet alleen alles onofficieel, het is aan verandering onderhevig.

READ  Het Xbox Series X-rapport is mogelijk zojuist gelekt van zijn grootste exclusieve tot nu toe

Op het moment van publicatie had geen van de betrokken partijen enig commentaar op dit rapport. We verwachten niet dat dit om verschillende redenen zal veranderen, maar als dat wel het geval is, zullen we ervoor zorgen dat het verhaal dienovereenkomstig wordt bijgewerkt. Klik in de tussentijd voor meer informatie over alles wat met Xbox te maken heeft hier.

Written By
More from Vanessa Hale
Minecraft 1.17 Caves & Cliffs-update krijgen op Xbox one
Minecraft 1.17 Caves & Cliffs Part I is vanmorgen officieel uitgebracht voor...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *