Craig van Halo Infinite heeft veel paaseieren in het spel

oneindige uitstralingZijn campagne wordt pas in december uitgebracht, maar spelers met vroege toegang hebben al een aantal paaseieren ontdekt, met name een die draait om een ​​Brut-dier genaamd Craig.

YouTube-maker Mint Blitz Doen oneindige uitstraling De speler die Craigs paasei zag, The Verge meldde op vrijdag. Craig oneindige uitstralingBruut belegerd door ving veel flauwekul Onder de originele onthulling van het spel door Microsoft, vanwege staren met dode ogen en een plat gezicht. Het werd al snel een meme – op sociale media En Inside Developer 343 Industries.

“Als je denkt dat er buiten veel memes zijn, zijn er veel van binnen [343 Industries], ” oneindige uitstraling Narrative Regisseur Paul Crocker Polygoon zei. “Er zitten Craig Easter eggs in de game. Dit is iets specifieks dat sommige van onze technische teamleden echt omarmen als ons team.”

Craig’s paasei gespot door Mint Blitz legt verwilderd – Wie straalt er sindsdien? – Als rockster. Gevonden op de top van een gebouw waarvoor een verbeterde Grappleshot nodig is, waar zich een decor bevindt naast een verzamelbare schedel. Craig’s tourposter is er, evenals zijn jamplaat: “I Am So Famous”, “I Smile Inside” en “I Got Tears Last Summer” onder anderen.

Het lijkt erop dat Craig het druk had met zijn Zeta Halo-tour. Maar zijn er meer Craig’s Easter eggs rond Zeta Halo? Het is niet duidelijk, maar we zullen zeker op onze hoede zijn.

oneindige uitstralingmultiplayer nu uit, Maar de campagne Op 8 december komt het uit.

More from Madison Garrett
5 (kleine) ergernissen over Google Maps die je regelmatig in de weg zitten
Google Maps, wat leuk. De toepassing is echter verre van perfect. We...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *