Xbox heeft ‘in de nabije toekomst’ geen FPS Boost-plannen meer

Xbox-projectmanager, Jason Ronald, sprak meer over FPS Boost in een interview met Iron Lords-podcast, wat bevestigt dat er geen onmiddellijke plannen zijn om meer titels toe te voegen aan het Xbox Series X-programma | S.

In het interview legde Ronald uit dat het team op dit moment de beperkingen van de huidige FPS Boost-technologie aan het ontdekken is, en hoewel ze zullen blijven “zoeken naar nieuwe kansen”, valt er binnenkort niets te bevestigen:

“We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren waarop we titels kunnen verbeteren, of het nu gaat om resolutieverhogingen, framesnelheidsverbeteringen of zaken als automatische HDR. Ik zal nu zeggen, met behulp van de huidige technologie die we hebben met FPS Boost, ik heb veel geprobeerd meer dan dat.” [the 130 FPS Boosted titles] En in sommige gevallen werkt de overgrote meerderheid van de game geweldig, maar toen vonden we een bug die de game voor 80% kapot maakt. “

“We zullen blijven zoeken naar nieuwe kansen en nieuwe manieren waarop we de titels kunnen verbeteren, maar we hebben niets in de nabije toekomst … Op dit moment denk ik dat we een beetje hebben ontdekt waar sommige van de beperkingen van onze huidige stijl zijn.”

FPS Boost is sinds februari van dit jaar aanwezig op Xbox Series X en Xbox Series S, en het Xbox-team heeft in die tijd met succes meer dan 100 games opgevoerd, ofwel van 30 fps naar 60 fps, of van 60 fps naar 120 frames per seconde.

Het is jammer dat de technologie momenteel maximaal is, maar hopelijk zal het Xbox-team een ​​manier vinden om in de toekomst meer titels aan de catalogus toe te voegen. Op zijn zachtst gezegd, we zijn erg dankbaar voor wat we hebben!

Triest om dit te horen? Welke games wil je FPS Boost krijgen? Laat het ons hieronder weten.

READ  Gebouwen hebben ook gevoelens! Het krijgt eindelijk een release voor Xbox, PlayStation en Switch in maart
Written By
More from Vanessa Hale
Xbox Insider lekt een nieuwe Halo-game voor Halo Infinite
Volgens een nieuw rapport werken 343 Industries aan een nieuw ontwerp Hallo...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *