Crash Bandicoot krijgt volgend jaar een nieuwe Mobile Runner-game

De game-ontwikkelaar achter de beroemde Candy Crush Saga, King (eigendom van Activision), heeft Crash Bandicoot: On The Run! Aangekondigd, een mobiele runner-game met de schattige Crash Bandicoot.

De game zal naar verwachting op 25 maart 2021 aankomen App Store-vermelding. De game zou bij de lancering meer dan 100 uur aan gameplay in 12 landen moeten hebben, met gevechten tegen 50 bazen uit de geschiedenis van Crash Bandicoot. De inbegrepen bazen zijn Neo Cortex, Nina en Fake Crash en nog veel meer.

Vanuit de trailer ziet het eruit als een eindeloze runner-game op basis van een rijstrook, vergelijkbaar met Subway Surfers, met enkele Crash-verhaallijnfuncties zoals door obstakels heen draaien, overal rond stuiteren en meer. De game bevat elementen voor het maken en bouwen van een basis, zodat je naar doelen buiten de niveaus kunt werken. Asynchrone multiplayer laat je naast opnames van je vrienden spelen en geeft je de kans om te pronken met je eigen aangepaste Bandicoot-held.

U kunt zich vooraf registreren op Android en iOS now, die een Blue Hyena-skin in de game ontgrendelt wanneer deze wordt gestart.

Als je een consolegamer bent, kun je hier onze recensie van Crash Bandicoot 4: It’s About Time bekijken.

In ander mobiel gamingnieuws: Garena Free Fire viert Halloween met Pumpkin Exchange, nieuwe wapens en meer. Je kunt hier leren hoe je kunt deelnemen en alles over het Halloween-evenement.

Als je FAU-G wilt proberen, weet dan dat de game pas een paar weken uitkomt. Er zijn veel nep-FAU-G-apps beschikbaar in de Play Store. U kunt hier meer lezen over de nep-apps en hoe u ze kunt vermijden.

READ  Bandai Namco lanceert Pac-Man Geo voor mobiel

Written By
More from Eda Greene

De eerste grote inhoudsupdate van Ooblets is gepland voor september

Ooblets, de buitengewoon schattige mashup van Animal Crossing, Pokemon en tuinieren, heeft...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *