Hier leest u hoe u kunt kijken – NBC Boston

Het is Sunday Night Football en NBC10 Boston heeft je gedekt als Tom Brady en de Buccaneers (6-2) gastheer Drew Brees and the Saints (5-2) in Tampa.

Pre-game verslaggeving van deze wedstrijd van Week 9 begint om 19.00 uur op NBC10 Boston, met aftrap om 20.20 uur. Je kunt de game bekijken op tv, op desktop en op je mobiele apparaten.

Hier is wat u moet weten:

Op tv: Bekijk de wedstrijd op NBC10 Boston vanaf 19.00 uur. Hier vindt u NBC10 Boston waar u woont.

Op desktop of mobiele apparaten: Bekijk de game op desktop en mobiel door hier klikken. Voor mobiel wordt u gevraagd om de NBC Sports-app te downloaden als u dat nog niet heeft gedaan. Als je de app al hebt gedownload, word je direct doorverwezen naar de mobiele kijkervaring.

De Buccaneers begonnen het NFL-seizoen 2020 met een verlies van week 1 voor de Saints in New Orleans. Sinds die nederlaag zijn Tom Brady en de Bucs met 5-1 gegaan om de leiding over te nemen in NFC South.

Brady heeft ook weer een MVP-kaliber seizoen. De 43-jarige quarterback heeft voor 2189 yards gegooid met 20 touchdowns en vier onderscheppingen in acht wedstrijden. Brady is de leider van de touchdown-pass van het reguliere seizoen van de NFL met 561, één meer dan Brees. Ze rangschikken ook een-twee in carrière-passerende werven, met Brees die voor 79.314 gooit en Brady 76.760.

De aanval van Tampa Bay zou zondagavond een mooie boost moeten krijgen wanneer de brede ontvanger Antonio Brown naar verwachting zijn debuut voor het team zal maken. Brown tekende onlangs een contract van één jaar als gratis agent bij de Bucs nadat hij een schorsing van acht wedstrijden had uitgezeten wegens schending van het persoonlijke gedragsbeleid van de NFL. De voormalige All-Pro-wideout heeft niet gespeeld sinds week 2 van vorig seizoen, toen hij teamgenoot was van Brady’s bij de New England Patriots.

READ  Elden Ring Network-test: opnemen, downloaden en afspelen

Brown voegt zich bij een al krachtig ontvangend korps met WR’s Chris Godwin en Mike Evans, die gelijk stonden voor de koploper in de competitie met zeven TD-vangsten in week 9.

De Saints doen mee aan deze wedstrijd met een winstreak van vier wedstrijden en veel vaart na een zwaarbevochten overwinning tegen de Chicago Bears vorige week.

Beide teams behoren tot de top zeven in gescoorde punten per wedstrijd, dus we zouden zondagavond veel vuurwerk moeten zien in het Raymond James Stadium.

The Associated Press heeft bijgedragen aan dit rapport.

Written By
More from Eda Greene
5 onbekende feiten over het mobiele spel World Cricket Championship 2
World Cricket Championship 2 mobiele game New Delhi : World Cricket Championship...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *