Cross-play in Apex Legends op pc, Xbox en PlayStation

Schermopname via PlayApex

Apex Legends Het introduceerde platformonafhankelijke gameplay in oktober 2020, en de game doet het er beter voor. Wachtrijen zijn zojuist sneller geworden en het spelen van games is zojuist eenvoudiger geworden.

PlayStation 4- en Xbox One-spelers werden in dezelfde lobby’s geplaatst, terwijl de pc-spelers gescheiden bleven. De enige manier waarop een consolespeler in de pc-lobby’s kan spelen, is door samen te werken. De console-cross-play-functie kan worden uitgeschakeld, zodat u alleen kunt spelen tegen mensen die dezelfde console hebben als u.

Voicechat werkt op alle ondersteunde platforms, dus je kunt met je teamgenoten praten, zelfs als ze vanaf verschillende apparaten spelen.

Je vrienden toevoegen op andere platforms is eenvoudig. Ga naar je vriendenlijst en selecteer “Vind een vriend”. Zoek vervolgens de gebruikersnaam die u wilt toevoegen en dien een verzoek in. Zodra u deel uitmaakt van uw vriendenlijst, kunt u met uw vriend in en uit elke platformonafhankelijke lobby gaan, net zoals u iemand op uw originele console zou doen.

Als er bij het vullen van teams een computerspeler in de lobby is, worden de pc-spelers ingevuld. Als je een vulspeler nodig hebt en beide spelers staan ​​op de console, wordt de consolespeler ingevuld.

READ  Top nieuwe releases van videogames op Switch, PS4, Xbox One en pc deze maand - oktober 2020
Written By
More from Vanessa Hale

Cyberpunk 2077-spelers ontdekken nog een Cut-functie

Cyberpunk 2077 Spelers hebben schijnbaar nog een andere geschrapte functie ontdekt die...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *