De gezamenlijke focus van Gotham Knights resulteerde in het herontwerp van Gotham City

Als een van de langverwachte games van 2021 heeft Gotham Knights een paar grote vleermuisvormige schoenen om te vullen als je de straat op gaat als een van de vier Batman-klanten. Terwijl de videogameserie Batman: Arkham zich concentreerde op een eenkoppige kruisvaarder, ontwikkelde ontwikkelaar Warner Bros. Montreal heeft een andere benadering en legt de nadruk op coöperatief spel terwijl het de stad beschermt na de dood van Batman.

“We hebben het vechtsysteem volledig opnieuw ontworpen om goed te functioneren in de coöpmodus”, aldus uitvoerend producent Fleur Marty. GamesRadar. “Natuurlijk zijn we nog steeds gruizig, en sommige monteurs zouden niet helemaal vreemd aanvoelen voor de mensen die de Arkham-serie speelden en ervan genoten, maar het is in veel opzichten heel anders.”

Volgens Creative Director Patrick Reading heeft de schokkerige en teruggetrokken coöp-gameplay Gotham City opnieuw ontworpen, zodat vijandelijke ontmoetingen niet claustrofobisch aanvoelen. “Gotham is een stad van steegjes en daken, dus de gameplay moet daar bij passen”, zei Reading. Dit is niet de stad die je je herinnert uit de Arkham-trilogie.

Naarmate spelers door het verhaal gaan, zullen ze hun vaardigheden en capaciteiten kunnen verbeteren om gelijke tred te houden met de superschurken die de vijf buurten van Gotham hebben overgenomen. De voortgang wordt gedeeld tussen de personages en je kunt schakelen tussen Batgirl, Nightwing, Red Hood en Robin wanneer je terugkeert naar hun uitvalsbasis, Belfry.

Nieuwe uitrusting, outfits en uitrusting kunnen ook worden ontgrendeld in de uitvalsbasis van Gotham Knights, zodat je je speelstijl onder de helden kunt verbeteren. Vijanden zullen ook uitbreiden naar jouw niveau, waardoor je meer tijd kunt besteden aan het uitproberen van verschillende personages en speelstijlen, wat ook resulteert in minder tijd die je besteedt aan het slijpen van ervaringspunten. Ondanks de vele karakters en opties blijkt dit geen complete RPG te zijn.

READ  Uitschakeling van kammen vanwege COVID dwingt het voetbalteam de volgende 2 wedstrijden te missen

Kijk ook op onze website Het Gotham Knights-interview Met Redding en Marty bespraken we het creëren van een iconische nieuwe verhaallijn, hoe RPG-systemen werken en meer.

الان العب: Gotham Knights – الإعلان الرسمي لكشف الفيلم

قد تحصل GameSpot على عمولة من عروض البيع بالتجزئة.

More from Madison Garrett

De 5 beste Android apps in de Play Store van week 52 – 2020

Er worden voortdurend nieuwe apps toegevoegd aan de Play Store. De meeste...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *