“Crow Country” voegt op 9 mei een Xbox Series-release toe [Trailer]

“Crow Country” voegt op 9 mei een Xbox Series-release toe [Trailer]

Nu juni nadert, nadert ook de volgende release van MiroWin's PvE-game Communicatiebureau. Omdat het spel generatieve AI gebruikt om de acties te bepalen van de geesten die het uitdrijft, heeft MiroWin een kleine video gedropt waarin het neurale netwerk wordt gedemonstreerd dat wordt genoemd in Communicatiebureaudat reageert op de acties en woorden van de speler, waardoor het adagium dat je woorden gevolgen hebben nog belangrijker wordt.

Voor degenen die behoefte hebben aan een samenvatting, Communicatiebureau Het plaatst je in de schoenen van een bureauagent, waar je contact moet opnemen met paranormale entiteiten en deze moet onderzoeken. Met ‘duidelijke, opeenvolgende stadia van onderzoek en exorcisme’ hangt uw succes af van effectief teamwerk en natuurlijk van wat u zegt en doet.

MiroWin promoot het spel omdat het de eerste keer is dat generatieve technologie wordt gebruikt om gedrag te controleren op basis van de woorden en acties van spelers. De nieuwe video laat zien hoe geesten binnenkomen Communicatiebureau Analyseer de context van wat spelers zeggen, simuleer de stemming en houding ten opzichte van wat ze horen/gebeurten, en neem dan uiteindelijk beslissingen op basis van hun eigen wil en logica, waarbij ze de spot drijven met menselijk gedrag en 'oorzaak-gevolg-relaties'.

Als gevolg hiervan is in Communicatiebureauzul je op je woorden moeten letten, want je krijgt niet alleen een betekenisvol antwoord op die woorden, maar je kunt ook onderworpen worden aan passende ‘acties’ als de AI (en dus de geest) vindt dat je het verdient.

Naast het gebruik van dit AI-netwerk beschikt het Communicatiebureau ook over een voortgangssysteem waarmee spelers de mogelijkheid hebben om hun karakters en vaardigheden uitgebreid te ontwikkelen. Andere functies die voor de game zijn gepland, zijn onder meer generatieve kamerindelingen, de mogelijkheid om via stem met de geest te communiceren, evenals het gebruik van medium- en sterbanen, een vaardighedenboom, ondersteuning voor virtual reality en porten naar consoles.

READ  WD Black legt uit waarom er geen interne opslagkaarten meer zijn voor de Xbox Series X

Het Communicatiebureau zal in vroege toegang zijn op de stoommet als doel de eerder genoemde geplande functies te implementeren.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *