Crunchyroll, Sentai Filmworks-partner voor homevideo-releases – Nieuws


Crunchyroll aangekondigd tijdens zijn Crunchyroll Expo-evenement op zaterdag waarmee het een “homevideo en elektronische doorverkoop” -partnerschap is aangegaan Sentai Filmworks om anime-titels op homevideo te verspreiden, die “zal verschijnen als een mix van ondertitelde en Engelstalige inhoud”. Sentai Filmworks‘onlangs aangekondigde homevideo Blu-ray Disc-release van de Granbelm anime is een van de vier titels waarmee het partnerschap wordt “gestart”.

De andere drie titels zijn onder meer Voedseloorlogen! Shokugeki no Soma: The Fourth Plate, Ascendance of a Bookworm, en Wereld Trigger.

Voedseloorlogen! Shokugeki no Soma: The Fourth Plate, het vierde seizoen van de Voedseloorlogen! Shokugeki no Soma anime, ging in première in oktober. Crunchyroll streamde de serie zoals deze in Japan werd uitgezonden. Voedseloorlogen! Shokugeki no Soma: The Fifth Plate, het vijfde seizoen, ging in première op 10 april, maar had medio april nieuwe afleveringen uitgesteld vanwege de effecten van de nieuwe coronavirusziekte (COVID-19). Het seizoen hervatte de uitzending vanaf aflevering 1 op 3 juli. Crunchyroll streamt de anime terwijl deze wordt uitgezonden.

Ascendance of a Bookworm, de tv-anime-aanpassing van Miya Kazuki‘s “biblia fantasy” romanreeks met dezelfde naam, ging in première met het eerste deel in oktober vorig jaar. Crunchyroll streamde het eerste deel zoals het werd uitgezonden in Japan, en het begon ook een Engels te streamen dub op 4 december. Het tweede deel ging op 4 april in première in Japan. Crunchyroll streamde de tweede helft met Engelse ondertiteling. De anime krijgt een derde seizoen.

Wereld Trigger is de tv-anime-aanpassing van Daisuke Ashihara‘s manga met dezelfde naam. De anime-aanpassing voor twee seizoenen ging in première in 2014 en 2015. Crunchyroll streamde de anime zoals deze werd uitgezonden in Japan, en debuteerde een Engels dub in februari. De serie krijgt een nieuw anime-seizoen voor tv.

READ  Apple's Mac Mini vermoordt mijn Hackintosh

Bronnen: Crunchyroll‘s CRX-paneel, e-mailcorrespondentie


Written By
More from Aubrey Mason

Je moet deze Xbox One-games spelen voordat de volgende generatie arriveert!

We beginnen deze lijst niet met één game, maar met een verzameling...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *