Nieuwe update over Cyberpunk 2077 brengt veel goed nieuws

Een nieuwe update op Cyberpunk 2077’s release laat PlayStation-, Xbox- en pc-gamers massaal aan boord van de hype-trein. Cyberpunk 2077 is al een hele tijd in ontwikkeling, en het is ook een paar keer vertraagd. Na verloop van tijd is een deel van de aanvankelijke hype een beetje afgeplat. Verder waren fans bang dat er weer een vertraging zou kunnen optreden. Dat gezegd hebbende, dit zal niet gebeuren.

Tijdens zijn laatste inkomstenoproep bevestigde CD Projekt Red dat de game niet opnieuw zal worden vertraagd. Normaal gesproken zou het niet de moeite waard zijn om veel aandelen in dit sentiment te steken, maar dit werd gedaan in het bijzijn van investeerders. Met andere woorden, CD Projekt Red heeft er alle vertrouwen in dat deze datum zal worden gehaald. En je hoeft hier niet eens het woord van CD Projekt Red op te geloven. Daden spreken immers meer dan woorden. Gelukkig is er ook een deel hiervan. Er is ook onthuld dat de game zich voorbereidt op certificering.

Maar dat is niet alles. CD Projekt Red heeft ook bevestigd dat het niet in de voetsporen van sommige uitgevers en ontwikkelaars zal treden door $ 70 in rekening te brengen voor de game op PS5 en Xbox Series X. In plaats daarvan, net als op PS4, Xbox One en pc, kost de game $ 60.

Cyberpunk 2077 is in ontwikkeling voor PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series X, pc en Google Stadia en wordt op 19 november wereldwijd uitgebracht.

Cyberpunk 2077 is een open wereld, actie-avonturenverhaal dat zich afspeelt in Night City, een megalopolis
geobsedeerd door macht, glamour en lichaamsaanpassing “, luidt een officiële pitch van het spel.” Je speelt als V, een outlaw van huurlingen die achter een uniek implantaat aan gaat dat de sleutel tot onsterfelijkheid is. Je kunt de cyberware, skillset en speelstijl van je personage aanpassen en een uitgestrekte stad verkennen waar de keuzes die je maakt het verhaal en de wereld om je heen bepalen. “

READ  Microsoft test de toegankelijkheidsfuncties van Xbox Group Chat

Voor meer dekking op Cyberpunk 2077 – inclusief het meest recente nieuws, geruchten en lekken – klik hier of ga verder naar de relevante links hieronder:

Written By
More from Max Mcgee

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *