CRUS-pijl in vrije val op geruchten Apple iPhone 15-make-over

CRUS-pijl in vrije val op geruchten Apple iPhone 15-make-over

appel (AAPL) zal waarschijnlijk een langverwachte functie in de iPhone 15 Pro-modellen schrappen, volgens een rapport op woensdag door de leverancier. Cirrus-logica (kruis). CRUS-aandelen bereikten een dieptepunt in drie maanden.
XVanwege onopgeloste technische problemen zullen de iPhone 15 Pro en Pro Max waarschijnlijk geen solid-state knoppen hebben, schreef TF International Securities-analist Ming-Chi Kuo in een bericht op Medium. Deze knoppen zouden de fysieke stroom- en volumeknoppen hebben vervangen en vertrouwden in plaats daarvan op haptische feedback van gebruikers.

Volgens het rapport verwachtten investeerders dat het nieuwe solid-state knopontwerp de omzet en winst van leveranciers zou verhogen. Deze wijziging is dus bijzonder ongunstig voor Cirrus Logic en AAC Technologies.

Op de huidige aandelenmarkt daalt het CRUS-aandeel vrij, met een daling van 12,3% om te sluiten op 89,28. aandelen AAC Holding-technologieën (akai), dat vrij verkrijgbaar is, zakte 16,2% naar 1,94. Apple-aandelen stegen 0,4% en sloten op 160,12.

CRUS Voorraad: iPhone 15 wordt nog steeds op tijd verwacht

De iPhone 15 bevindt zich nog in de beginfase van ontwikkeling, dus volgens het rapport heeft Apple nog tijd om wat veranderingen door te voeren.

“Op basis van deze factoren zou het verwijderen van de solid-state knoppen een beperkte impact moeten hebben op het massaproductieschema en de verzendingen voor de Pro-modellen”, zei Kuo.

Maar CRUS-aandelen kregen een klap op het rapport. Het bedrijf is Apple’s exclusieve leverancier van een sleutelcomponent in de geruchten over solid-state knoppen. AAC en Luxshare ICT voorzien Apple van een ander onderdeel, zei Kuo, maar het grotere Luxshare zal minder worden getroffen omdat het een veel groter werkbereik heeft.

READ  Pokemon Diamond en Pearl Remakes verandert een belangrijke functie in de originelen

Vertegenwoordigers van Cirrus Logic, AAC en Apple reageerden niet onmiddellijk op verzoeken om commentaar van Investor’s Business Daily.

Hoog gewaardeerde chipvoorraad

Cirrus Logic-aandelen zijn dit jaar omhooggeschoten. Volgens MarketSmith.com braken ze eind maart uit van een vlakke basis met een kooppunt van 108,52. CRUS-aandelen daalden vervolgens maar liefst 6,5% onder die invoer, waardoor de uitbraak in gevaar kwam. Beleggers zouden moeten verkopen wanneer het aandeel 7% tot 8% lager is dan het kooppunt.

Het nieuws van woensdag plaatste CRUS-aandelen met een hoge rating ruim onder dit kooppunt.

Het aandeel heeft een sterke relatieve numerieke IBD-rating van 95, waarmee het in de top 5% van alle aandelen staat als het gaat om prestaties over 12 maanden. CRUS-aandelen hebben ook een Bullish Composite-rating van 96, wat de leidende fundamentele en technische metingen weerspiegelt.

Volg Allison Gatlin op Twitter op @medewerker.

Dit vind je misschien ook leuk:

De topklasse TG Therapeutics van de biotech breekt uit met een “sterke sprong” in de verkoop

Waarom de aandelen van Shockwave Medical, de top 5% van de aandelen, in de lift zitten

Kortetermijntransacties kunnen aanzienlijke winsten opleveren. SwingTrader van IBD laat zien hoe

Vind de beste langetermijninvesteringen bij IBD’s langetermijnleiders

Bekijk hoe IBD-investeringsstrategieën zijn gedemonstreerd om bruikbare marktinzichten te verkrijgen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *