CRYSTAR komt op 24 februari 2022 naar de Switch in Japan

uitgeverij FuRyu en ontwikkelaar Edelstenen Werk wordt vrijgegeven RPG CRYSTAR NS bekeerlingen Op 24 februari 2022 in Japan voor 5.775 yen voor bedrijven aankondigen.

CRYSTAR Het werd voor het eerst uitgebracht voor PlayStation 4 in oktober 2018 in Japan, gevolgd door Noord-Amerika en Europa in augustus 2019, samen met een wereldwijde pc (stoom-) uitgave.

De Switch 30-editie bevat een deel van de extra content die eerder als downloadbare content voor de PlayStation 4- en pc-versies is uitgebracht.

Hier is een overzicht van het spel, via een westerse uitgever Spike Chunsoft:

over het spel

Want als ik huil, ben ik sterk.

Een meisje genaamd Rey en Mirai, haar zusje, wordt meegesleurd in een wereld voorbij Purgatory. Om haar zus te redden, tekent Rei een contract met de Demons of Purgatory om te vechten tegen de monsters die hun wereld binnenvallen. Rey en haar mede-Enforcers moeten hun verleden en hun tranen onder ogen zien om de kwelling en monsters te overwinnen die hen te wachten staan. Zal Rey de ziel van haar zus redden voordat het te laat is?

Over karakterontwerpers Riuichi en ntny

  • Riuichi Karakterontwerper uit Japan. Hij is gespecialiseerd in personages met een gotische esthetiek. voor hem CRYSTARDe voortgang van het karakterontwerp is te zien in Deze videoclip!
  • ntny Karakterontwerper en 3D-modelbouwer. ntny werkte voor CRYSTAR aan veel beroemde titels.

Functiegidsen

  • Vecht hierin door je tranen heen Actie-RPG Vecht tegen de geesten van de doden terwijl je de onderwereld van Purgatory verkent. Speel als vier verschillende personages en ontgrendel hun herinneringen om de waarheid achter hun verhalen en geheimen te ontdekken.
  • Kracht door verdriet – Het vechtsysteem omvat een wezen uit een andere wereld dat naast je vecht. Verzamel je verdriet en verdraag de kwelling om je voogd op te roepen!
  • Tranen geven je kracht – Huilen helpt je om monsters neer te halen en je uitrusting te versterken. in een CRYSTARTranen zijn geen teken van zwakte, ze zijn een teken van kracht.

Bekijk hieronder de trailer voor de release-aankondiging van Switch.

READ  Coronavirus-gevallen, Delhi: straatverkopers, venters toegestaan ​​van 10.00 tot 20.00 uur: regering van Delhi
Written By
More from Aubrey Mason
Deathloop-ontwikkelaars zeggen dat er nog een groot geheim te ontdekken is
Deathloop level-ontwerper Julien Eveillé zei dat er nog een ander groot geheim...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *