Random: Heb je deze verborgen dialoog gezien in Zelda: Breath Of The Wild?

Als je geen genoeg kunt krijgen van Prinses Zelda Prinses Diana’s maar droevige stem Adem van het wildMaak je dan klaar om het spel opnieuw te beginnen, want deze Reddit-gebruiker vond wat extra dialoog die je alleen ziet als je het verhaal niet in de juiste volgorde doet.

De eerste taak die je krijgt nadat je het Grote Plateau hebt verlaten, is om Impa te vinden, maar als je Divine Beasts bezoekt voordat je Impa in Kakariko Village bezoekt, zal prinses Z de mysterieuze telepathische pieper gebruiken om je te informeren over volledig geïnfecteerde monsters. In plaats daarvan de deal van Gannon.

Maar wacht er is meer! Vanaf dat moment ernstig Impa haalde zijn schouders op, ik kreeg ook een nieuwe dialoog – iets van een “nou, ik denk dat je mijn hulp niet nodig hebt”-effect.

Voor je eerste game (of gewoon spelen) Breath of the Wild heb je waarschijnlijk de dingen gedaan in de volgorde waarin ze werden verteld, tenminste in het begin – maar bij latere runs, vooral snelle races, is dit waarschijnlijk heel gemakkelijk te vinden “Verborgen” dialoog.

Bovendien is het niet de enige alternatieve dialoog die je kunt krijgen — er is ook een dialoog om Prince Sidon op weg naar Zora’s Domain over te slaan, hoewel we ons niet kunnen voorstellen waarom je:

READ  Starfield is exclusief voor Xbox en dat spijt Pete Heinz
Written By
More from Aubrey Mason

Activision verkleint de bestandsgrootte van Call of Duty zodat je andere games kunt downloaden

Activision doet er eindelijk iets aan Enorme bestandsgroottes Onlangs Plicht Speelgoed. Het...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *