Crytek dwingt pc om Crysis Photo Mode te verwijderen

Screenshot van Crysis Remastered met het personage van de speler met een raketwerper die op een aantal verre vijanden is gericht.

De beroemde pc-mod die onofficiële beeldmodi voor veel pc-games heeft gemaakt, heeft de retoriek laten pauzeren door schreeuw Ontwikkelaar Crytek. Nu, na dreigementen met juridische stappen vanuit de Duitse studio, heeft de makelaar Kies Bewerkingen verwijderen Hij maakte het voor Crytek-spellen van zijn Patreon-pagina.

Lees verder: Crytek sluit vijf studio’s na ongeveer een jaar

Frankrijk Puma, een Nederlandse software-engineer die modificaties voor het positioneren van afbeeldingen maakt voor een verscheidenheid aan computerspellen, en die onlangs zijn talenten heeft aangewend om dergelijke mods te maken voor Geremasterde versies van Crysis 2 En Crysis 3 op de computer. Met deze aanpassingen kon je doen wat je zou verwachten: de camera positioneren, verschillende instellingen aanpassen en verbluffende foto’s maken terwijl je items op het scherm zoals de HUD maskeert. Het resultaat is eigenlijk een beeldmodus zoals die in games als Ons laatste deel 2 Maar het is ontworpen voor een game die deze functie niet echt bevat.

Helaas, volgens een paar Puma-tweets op 13 januari, waaronder: Die met een screenshot van het bericht Van Crytek’s Director of Public Relations, de studio “staat geen wijziging van deze games toe onder de voorwaarden” [the] EULA. Puma vroeg de studio om opheldering over hoe de mods de licentieovereenkomst voor eindgebruikers van de game schonden, en het “hoofdprobleem” zou zijn dat er inkomsten werden gegenereerd met de beeldmodusmods.

Technisch gezien kan elk model van een Crysis geremasterd Crytek’s directeur van Public Relations vertelde Puma, in een brief die hij zei: Deel het op zijn Patreon.

“Ik kreeg een reactie die voornamelijk betrekking had op het volgende: ‘Elke wijziging die in strijd is met de licentieovereenkomst voor eindgebruikers, verwijder deze'”, schreef Puma op Twitter.

Toen hij werd bereikt voor commentaar, zei Puma: Kotaku E-mailde dat hij geschokt was door de reactie van de ontwikkelaar. poema – wie heeft? Bewerk de ingebouwde beeldmodus voor games Leuk vinden Een plaagverhaal: onschuldEn Devil May Cry 5En NieR Replicant-versie 1.22474487139, et al – zeiden dat hij niet alleen geld verdiende met deze specifieke mods, maar ook positieve feedback kreeg van andere ontwikkelaars voor het werk dat hij heeft gedaan om zulke geweldige tools te maken.

“Ik was geschokt toen ik een bericht als dit kreeg, inclusief juridische bedreigingen voor gadgets die licht- en cameratools aan de game toevoegen, aangezien ik tot nu toe alleen positieve feedback heb gekregen van game-ontwikkelaars/studio’s”, zegt Puma. “Mijn gadgets voegen stereotypen toe aan games die ze niet hebben, dus games worden opengesteld voor een breed scala aan virtuele fotografen en videomakers die gamescreenshots en video’s op sociale media/Flickr plaatsen, het is eigenlijk een manier van gratis adverteren voor games .

“Na zorgvuldige afweging heb ik besloten om de tools van Crysis 2/3 Geparafraseerd, want het alternatief: vechten tot het bittere einde had voor mij geen winnend eindresultaat: als ik dat gevecht zou winnen, zou het eindresultaat zijn dat mensen screenshots en video’s zouden blijven posten, gemaakt met van hun games op sociale media en YouTube en Flickr. Als je het verwijdert, wordt deze functie ook voor hun games verwijderd.”

We hebben contact opgenomen met Crytek voor commentaar en zullen updaten als we iets horen.

Crytek-communitymanager Reddit nam om zich te verontschuldigen Aan iedereen, ook aan Puma, over hoe de “oorspronkelijke boodschap tot een misverstand leidde”. De studio zei ook dat het de steun van de gemeenschap waardeert en gaf toe dat het “de situatie anders had moeten benaderen”.

Lees verder: Crytek-medewerkers zeggen dat ze niet betaald krijgen – alweer

Hoewel Crytek de laatste tijd niet de krantenkoppen haalt, heeft de ontwikkelaar er een gewoonte van gemaakt om controverse te veroorzaken over beschuldigingen van Niet-betaling van werknemerssalarissen, plotseling Sluit vijf van zijn studio’s, En vervolging Star Citizen Ontwikkelaar Cloud Imperium Games wegens contractbreuk en inbreuk op het auteursrecht. De studio heeft eindelijk een bestand uitgebracht Trilogie Crysis In oktober een geremasterd pakket van alle drie de first-person shooters Op de een of andere manier ziet het er beter uit dan voorheen.

[u/t:[u/t:[ح/ر:[h/t:VGC]

READ  Nieuwe Wereld verloor meer dan 500.000 spelers in één maand
Written By
More from Max Mcgee
Abhay Deol over nepotisme en de reis van oom Dharmendra als een “buitenstaander”
Abhay Deol heeft deze afbeelding gedeeld. (hoffelijkheid abhaydeol) Hoogtepunten ‘Ik heb maar...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *