Mario Kart 9 zou de favoriete functie van fans hebben teruggebracht

Mario Kart 9 Er wordt gezegd dat het een favoriete functie van fans terugbrengt. Er waren veel geruchten over het volgende: Mario Kart De wedstrijd van de afgelopen twee weken. Sommigen hebben naar de volgende batch verwezen als: Mario Kart 9, terwijl anderen het hebben geclassificeerd Mario Kart 10, die verwijst naar de standpunten van Nintendo Mario Kart Live: The Home Arena als Mario Kart 9. Hoe het ook zij, er zijn veel geruchten geweest over de volgende Mario Kart-game, maar heel weinig van deze geruchten en rapporten hebben veel details over de game zelf onthuld. Helaas is er nog steeds een gebrek aan details, maar we hebben gehoord dat met name één functie een comeback maakt.

In tegenstelling tot de vorige en oudere games in de serie, Mario Kart 8 – De bestverkochte inzending in de serie en de laatste “echte” inzending in de serie – Nintendo introduceerde weer een IP-adres. De meerderheid van de personages van het spel waren nog steeds Mario-personages, maar niet helemaal. Volgens dit nieuwe rapport zal dit doorgaan met de volgende versie, die zou moeten bogen op een “meerdere” Nintendo IP.

Nu varieert de betekenis van ‘meerdere’ van persoon tot persoon, maar de definitie ervan suggereert dat het meer synoniem is met veel of veel in plaats van een paar, een paar of zelfs een handvol. Mensen spelen echter vaak met deze definitie, waarbij velen vaak verwijzen naar iets meer dan slechts een handvol. Kortom, het is enigszins vaag en enigszins subjectief, dus wees voorzichtig bij het gebruik ervan.

READ  Alinity belt de politie nadat fans bij haar thuis zijn opgedoken

Wat de andere IP-adressen betreft, het rapport komt op de Nintendo-leaker en Insider’s manier, zoals BundyHet is niet gezegd, maar het hoort bij Mario Kart 8 te passen.

Op het moment van publicatie heeft Nintendo nergens op gereageerd Mario Kart 9/Mario Kart 10 Een gerucht, en er is geen reden om aan te nemen dat dit gaat veranderen, maar als dat zo is, zullen we het verhaal dienovereenkomstig bijwerken.

Written By
More from Aubrey Mason
Rangers mogen een Henrik Lundqvist-start niet afwijzen
Voormalig Rangers-verdediger Dave Maloney weet het een en ander over het nieuwe...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *