CS: GO is een paar ongelooflijk vreselijke uren uit Steam verdwenen

Counter-Strike: Global Offensive is meestal het populairste spel op Steam. Gisteravond was het een paar vreemde uren niet langer beschikbaar op Steam. CS: GO en een assortiment dat voor andere Steam-titels willekeurig lijkt, zijn even uit de winkel verdwenen en niemand lijkt te weten waarom. Valve erkende dat dit wel gebeurde, maar gaf geen details over waarom.

Op 9 maart werd CS: GO rond middernacht in de VS verwijderd uit de Steam Store. Games zoals, eh, Paws and Claws: Pet Vet en Section 8: Prejudice zijn tegelijkertijd verwijderd, evenals DLC-pakketten voor alles van Fallout: New Vegas tot Black Desert Online. Een paar films en shows zijn ook verwijderd, waaronder Mad Max, Clerks en Ghost in the Shell: Stand Alone Complex. Echt een donkere tijd voor onze cultuur.

Zoals je kunt zien op SteamDB, Elke titel is één keer verdwenen en daarna allemaal na iets meer dan 2 uur hersteld. er was Er is geen duidelijke afname In CS: GO-spelers in die periode, dus dit lijkt alleen de Store-pagina te hebben beïnvloed, niet het spel zelf.

Tot nu toe was deze tweet de enige reactie van Valve.

We hebben rechtstreeks contact opgenomen met Valve voor meer details, want echt, wat maakt het uit, man? Een van de grootste multiplayer-games ter wereld die een paar uur uit zijn winkel verdwijnt? We moeten weten wat daar is gebeurd.

READ  Microsoft heeft geen plannen om Halo 5 naar de pc te brengen
Written By
More from Max Mcgee

NSA Ajit Doval, telefoongesprek van Chinese minister van Buitenlandse Zaken Wang Yi voordat Galwan zich terugtrekt

De terugtrekking van één kilometer door China in de Galwan-vallei in Ladakh...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *