Fans van Animal Crossing voeren een “pipe challenge” uit met verbluffende resultaten

Animal Crossing: New Horizons Spelers hebben al een tijdje Super Mario’s 35-jarig jubileumitems in handen, wat betekent dat mensen nieuwe manieren beginnen te ontdekken om de groep te gebruiken. Terwijl de kettingbuis ter plaatse was Omarmd als een handig en decoratief hulpmiddel, Naast Een facilitator van kleine spellen, Nu officieel beschouwd als een geweldige foto-prop.

Zie je, als je de buis gebruikt, duwt hij je door de lucht. En als je snel genoeg bent, kun je een foto van je personage maken alsof ze door de lucht vliegen. Ik heb dit gegeven Instagram-gebruiker @acnh_devineland idee.

“De tweede keer dat ik er een binnenkwam en zag hoe hoog het in de lucht was, wist ik dat er veel coole creaties uit zouden kunnen komen!” Ik vertelde Polygon via privéberichten. Daarom besloot ik het om te zetten naar Een uitdaging voor de grotere gemeenschap-Wijs iedereen toe om de meest creatieve foto’s te maken met Tube Warp. Het leuke is dat je de tube volledig kunt verbergen, dus sommige foto’s zien er bijna uit alsof ze niet mogelijk zouden moeten zijn. Zoals de uitdaging van het drijfvermogen vooraf, The Pipe Challenge kreeg een aantal verzoeken toen fans probeerden scènes uit de popcultuur na te bootsen. Hieronder vind je enkele van onze favorieten uit de inzendingen tot nu toe.

READ  Piloten van Air India zeggen dat loonsverlagingen wanhopig kunnen worden, extreme handelingen te midden van een pandemie van het coronavirus
Written By
More from Aubrey Mason

Slechts drie mensen schoten in NYC tijdens Tropical Storm Isaias

Misschien is alles wat nodig is om stadsopnames te verminderen een daad...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *